Ad

Vildmarken vill sprida jaktlyckan

Team Vildmarken består av hängivna jägare, hundmänniskor och naturnjutare som månatligen delar med sig av sina upplevelser i Magasin Vildmarken. Under Elmia Game Fair kan besökarna ta del av deras specialutgåva och bli en del av gemenskapen.

Staffan Johansson, chefredaktör Magasin Vildmarken

– Vi hoppas att många kommer förbi vår monter för att prata jakt, säger Staffan Johansson, chefredaktör på Magasin Vildmarken.
Premiärnumret för den webbaserade tidningen kom ut i februari 2016. Sedan dess har läsarna fått hänga med på mängder av jakter och äventyr. Fokus är på den svenska jakten, men magasinet bjuder kontinuerligt på jaktnedslag från hela världen.

– Vi vill inspireras av andra kulturer och traditioner. Även om den svenska jakten bjuder på många dimensioner och fina upplevelser så tror vi att det är viktigt att få drömma sig bort ibland, säger Staffan Johansson.

Jimmy Stening på plats i montern

Väldoftande monter

Under mässan kommer Vildmarkens matredaktör, grillmästaren Jimmy Stening, bjuda på norska handplockade pilgrimsmusslor. Dessutom kommer svenska P4H (Prepare 4 Hunt) vara på plats för att visa upp årets kamoklädda nyheter. Staffan Johansson ser fram emot att träffa både nya bekantskaper och många av deras prenumeranter.

–Det ska bli riktigt roligt. Och tillsammans kan vi kanske börja blicka framåt mot årets jaktsäsong, säger han.

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-05-16

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.