Ad

ICOM ProHunt D52

Icom släpper nu sin nya digitala och analoga jakt ProHunt D52 med blåtand.

Trots sitt kompakta format är D52 fullspäckad med finesser och nytänk som dessutom utlovas vara användarvänlig. Digital teknik har många fördelar bland annat säker kryptering, fler kanaler, bättre batteritid, längre räckvidd och bättre ljud. Men tekniken är inte så spridd än hos jägarna som man skulle önska varför man även inkluderar den analogen delen också så att om man går i köptankar behöver man inte välja enbart gammal teknik före ny teknik. Man kan således både äta och behålla kakan.

Specifikationer

• 155 MHz, Bluetooth®, Störningsfri mot Garmin hundpejl
• Inspelningsfunktion för inkommande och utgående anrop (8 min.)
• Vattentät IP67
• Mycket snabb scanning (20 ms/kanal)
• 5 års garanti
• Liten och kompakt 92x56x29 mm,
• Vikt endast 230 gram inklusive batteri
• Svenska, norska digitala joch analoga jaktkanaler
• Kryptering på digitalkanalerna, scrambler på analogkanalerna
• Aktiv brusreducering

www.cyberphoto.se

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-09-12

Se även ...

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #5

Månadens tidning genomsyras av den kommande jakt- och fiskemässan Swedish Game Fair. Vi har rest landet runt för att möta utställare som berättar mer om vad de kommer att bjuda på under mässan och låter dig ta del av hela programmet. Vi har träffat Nathalie Larsson, en av Sveriges främsta skeetskyttar som berättar mer om sin comeback och hennes stora passion till jakten. Följ med på klappjakt i Norrbotten, vapentest, recept och mängder av pryltips.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.