Ad

 

Hylte Jakt & Lantman bjuder in till webbmässa 

Den 25–27 september finns det möjlighet att hitta riktigt fina erbjudanden. Då bjuder nämligen Hylte Jakt & Lantman in till sin andra webbmässa. 

– Tyvärr går det ju inte riktigt att jämföra webbmässan med en fysisk mässa där vi alltid har haft aktiviteter för kunderna, leverantörer på plats et cetera, men vad gäller priser och erbjudanden är dessa bättre än någonsin, säger marknadschefen Emelie Lüdecke när Vildmarken når henne.  

Hylte Jakt & Lantman har under många år anordnat två årliga butiksmässor, men när coronapandemin slog till i våras fick de tänka om. En idé om webbmässa föddes och nu är det dags för den andra upplagan. 

– Responsen och resultatet blev fantastiskt. Många kunder har i flera år haft önskemål om att vi ska ha våra mässpriser även på nätet, men vi har varit hårda med att våra mässerbjudanden endast ska gälla i butik för att vi vill ha hit folket. Vi vill träffa våra kunder och låta dem se vilka vi är på riktigt. Det personliga mötet och servicen är jätteviktig för oss, säger marknadschefen Emelie Lüdecke.   

 

Stor optikrea 

Emelie berättar att de bland annat kommer ha sin största optikrea någonsin med fina erbjudanden på bland annat Zeiss, Swarovski, Trijicon, Leupold, Schmidt & Bender och Blaser handkikare, ljuddämpare med mera. Dessutom har de ettårsjubileum för deras vapenbunker. 

– Det blir fina erbjudanden på vapen och vapenpaket. Detta sortiment finns tyvärr inte på webben i dagsläget men går att se i vår digitala katalog som finns på hemsidan. Är man intresserad av vapen behöver man komma till butiken eller ringa oss så hjälper vi till. Butik och telefon har öppet som vanligt på fredag och lördag, säger Emelie Lüdecke.   

– Utöver detta finns det många kanonerbjudanden från hela vårt sortiment, exempelvis på kläder och skor, skogsprodukter, kötthantering, jaktprodukter med mera. Alla erbjudanden kommer att finnas på vår startsida så ingen behöver leta runt för att hitta alla erbjudanden. Det ska vara smidigt och lätt för kunderna att hitta. 

Är planerna att återgå till två butiksmässor/år igen när coronan lagt sig? 

– Vi saknar verkligen våra butiksmässor, det är något alldeles särskilt med dem. Det är extremt mycket mer jobb och förberedelser såklart, men vilka mässor vi har haft i Hyltebruk! Förra höstmässan hade vi över 6000 besökare på två dagar. Hyltes jaktmässa har verkligen blivit ett event som folk gärna åker till från hela Sverige. Därför känns det riktigt tråkigt att inte kunna anordna detta för våra kunder i dessa tider, säger Emelie Lüdecke. 

Och fortsätter:  

– När restriktionerna kring Covid-19 lagt sig och det finns möjlighet att anordna stora event igen är det troligt att våra butiksmässor kommer att göra comeback. Tills dess får vi, precis som alla andra i samhället, ställa om och göra det bästa möjliga med de förutsättningar som finns.  

Besök webbmässan här

 

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-09-24

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #10

Just nu växlas arbetsdagarna med jaktdagarna, men i vårt fall går de oftast hand i hand. Den här månaden har vi nämligen kombinerat nytta med nöje genom att nyttja Jämtlands älgskogar till att testa några tekniska lösningar som gör jakten roligare, säkrare och kanske dessutom även mer effektiv. Vi har bland annat testat K9rec, en kameraväst som gör det möjligt att få se hur hunden arbetar i skogen när den är bortom synhåll för oss!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.