Hylte Jakt & Lantman bjuder in till webbmässa 

2020-09-24

Hylte Jakt & Lantman bjuder in till webbmässa 

Den 25–27 september finns det möjlighet att hitta riktigt fina erbjudanden. Då bjuder nämligen Hylte Jakt & Lantman in till sin andra webbmässa. 

– Tyvärr går det ju inte riktigt att jämföra webbmässan med en fysisk mässa där vi alltid har haft aktiviteter för kunderna, leverantörer på plats et cetera, men vad gäller priser och erbjudanden är dessa bättre än någonsin, säger marknadschefen Emelie Lüdecke när Vildmarken når henne.  

Hylte Jakt & Lantman har under många år anordnat två årliga butiksmässor, men när coronapandemin slog till i våras fick de tänka om. En idé om webbmässa föddes och nu är det dags för den andra upplagan. 

– Responsen och resultatet blev fantastiskt. Många kunder har i flera år haft önskemål om att vi ska ha våra mässpriser även på nätet, men vi har varit hårda med att våra mässerbjudanden endast ska gälla i butik för att vi vill ha hit folket. Vi vill träffa våra kunder och låta dem se vilka vi är på riktigt. Det personliga mötet och servicen är jätteviktig för oss, säger marknadschefen Emelie Lüdecke.   

 

Stor optikrea 

Emelie berättar att de bland annat kommer ha sin största optikrea någonsin med fina erbjudanden på bland annat Zeiss, Swarovski, Trijicon, Leupold, Schmidt & Bender och Blaser handkikare, ljuddämpare med mera. Dessutom har de ettårsjubileum för deras vapenbunker. 

– Det blir fina erbjudanden på vapen och vapenpaket. Detta sortiment finns tyvärr inte på webben i dagsläget men går att se i vår digitala katalog som finns på hemsidan. Är man intresserad av vapen behöver man komma till butiken eller ringa oss så hjälper vi till. Butik och telefon har öppet som vanligt på fredag och lördag, säger Emelie Lüdecke.   

– Utöver detta finns det många kanonerbjudanden från hela vårt sortiment, exempelvis på kläder och skor, skogsprodukter, kötthantering, jaktprodukter med mera. Alla erbjudanden kommer att finnas på vår startsida så ingen behöver leta runt för att hitta alla erbjudanden. Det ska vara smidigt och lätt för kunderna att hitta. 

Är planerna att återgå till två butiksmässor/år igen när coronan lagt sig? 

– Vi saknar verkligen våra butiksmässor, det är något alldeles särskilt med dem. Det är extremt mycket mer jobb och förberedelser såklart, men vilka mässor vi har haft i Hyltebruk! Förra höstmässan hade vi över 6000 besökare på två dagar. Hyltes jaktmässa har verkligen blivit ett event som folk gärna åker till från hela Sverige. Därför känns det riktigt tråkigt att inte kunna anordna detta för våra kunder i dessa tider, säger Emelie Lüdecke. 

Och fortsätter:  

– När restriktionerna kring Covid-19 lagt sig och det finns möjlighet att anordna stora event igen är det troligt att våra butiksmässor kommer att göra comeback. Tills dess får vi, precis som alla andra i samhället, ställa om och göra det bästa möjliga med de förutsättningar som finns.  

Besök webbmässan här

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Nyheter

Årets hundspecial av Magasin Vildmarken!

I det här numret är det fullt fokus på våra hundar, något de är synnerligen förtjänta av eftersom de fyller så många roller och funktioner.

Nyheter

Nytt kapitel att vänta i Hedinfallet

Nyligen friades företagsledaren och jaktprofilen Karl Hedin från misstankarna om grovt jaktbrott och förberedelse till grovt jaktbrott av Västmanlands tingsrätt, men nu rullar Hedinfallet vidare.

Nyheter

Kahles lanserar robust rödpunktsikte

Nu lanserar Kahles, för första gången på marknaden, ett stängt och robust reflexsikte som enligt tillverkarna har designats speciellt för snabb jakt och tuffa förhållanden,

Nyheter

Ökat antal hundar i Sverige

Antalet hundar i Sverige bara ökar. En färsk undersökning visar att mer än vart sjunde hushåll numera har hund. Svenska Kennelklubben skriver på sin hemsida

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Vildmarken® FAST FOOD

Finns även i svart

VILDMARKEN WEBSHOP

Sätt guldkant på vardagen med en t-shirt, hoodie, keps eller mössa med Vildmarkens unika tryck!