Ad

Hunters Specialties Command Grip Folding Blade

Command Grip-serien från Hunters Specialties i USA är utvecklade för maximal funktion och styrka för krävande jakter. Det specialutvecklade handtaget i non-slip Command Grip ger dig maximal kontroll och säkerhet över varje snitt du lägger, även om det är blodigt, blött eller smutsigt.

Det finns ett urval knivar i serien, fasta blad, fällbara och med såg som alternativ. Den nya serien har utvecklats för maximal komfort, styrka och kontroll. För att lyckas med detta har Hunters Specialitets lagt stor vikt vid den ergonomiska utformningen av handtaget med speciella stöd för dina fingrar som passar perfekt och ger extra styrka och säkerhet till varje snitt. Alla produkter i Command Grip Serien levereras med en starkt slida av nylon som säkerställer att ditt verktyg är tryggt och snabbt att ta fram.

Knivarnas blad är tillverkat av det mycket vassa och rostfria materialet 5CR15 som utlovar att klara av riktigt tuffa uppdrag.

Gör det enkelt med julklapparna, med en Command Grip-kniv gör du ingen besviken!

Klicka in på www.z-aim.com

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-12-19

Se även ...

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.