Ad

Hungrig björn på besök

En björn har varit på besök i byn Nyvik i Västerbotten. I söndags morse noterade flera husägare att deras sopor var utrivna ur tunnorna.

– Det var sopor över hela gården och dragit över vägen upp till skogen, och där var det även tydliga björnspår, säger Emil Boström till P4 Västerbotten.

Björnar och spår av björn har synts på flera håll i området; bland annat i Näs, Norum och Djäkneboda. Det är tydligt att den är hungrig eftersom de upprivna soptunnorna har varit ett bekant tema under dess vandringsfärd. Händelserna har rapporterats in till Länsstyrelsen.

 

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-04-28

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och den här gången pryds vårt kanske rekordmatiga magasin av Rasmus Liljeblad, mannen bakom en av Jägarsveriges populäraste YouTube-kanaler, Jaktpuls.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com