Ad

Humminbird Mega Imaging+

Humminbirds MEGA Imaging på 1,2 MHz har fått en ordentlig uppdatering med upp till 60 meters räckvidd i vardera riktning och 40 % högre upplösning på 455 kHz–bandet. Tekniken levererar ett resultat tre gånger skarpare än vanlig Imaging Sonar från Humminbird. Humminbird var först med att ta megahertz–frekvenser till ekolod och nu levererar de åter en gång den klaraste, skarpaste ekolodsbilden någonsin. MEGA och MEGA+ finns tillgängligt i olika utföranden på utvalda modeller av SOLIX och HELIX.

www.comstedt.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-06-05

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.