Ad

H&S 3D Ansiktsmask 

En riktigt bra lövkamoflagemask från Hunters Specialties i USA, tillverkad i Flex Form™-material med Realtree® Xtra™-mönster.

Denna mask är mycket lätt att ta på sig, sitter perfekt samt släpper igenom utandningsluft väldigt bra så glasögon inte immar etc. Justerbar näsbrygga och två huvudband i resår gör att masken sitter bekvämt och säkert på plats. 

Materialet i masken är UV-testat så med denna fungerar ditt kamouflage på allra bästa sätt. Vi har själva konstaterat att vissa andra märkens material i denna typ av masker faktiskt kan ge totalt motsatt effekt och röja dig eftersom de reflekterar UV-ljus kraftigt.

Hunters Specialites är ett företag som är extremt medvetna om detta och därför testat fram rätt material. Vill du vara säker att köpa en ansiktsmask som faktiskt fungerar så är detta rätt val!

www.z-aim.com

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-08-19

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.