Ad

Härkila Rodmar

Rodmar är en slitstark ulltröja från Härkila med en blandning av värmande och isolerande ull och slitstarka och ventilerande syntetiska material. Tröjan har knappar vid handlederna och knappar i halsen. Kragen och armbågarna har skinnförstärkningar och båda handfickorna och bröstfickorna har dragkedjestängning för trygg bevaring.

  •  2 dragkedjefickor och bröstfickor med dragkedja
  •  Knappar i halsen
  •  Förstärkt med skinn på slitpunkter, armbågar och kragen
  •  Material: 55% Ull, 42% Polyester, 3% Akryl

www.harkila.com

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-12-24

Se även ...

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.