Ad

Härkila Pro Hunter Move

Att ha en stor ficka på bröstet ger bra möjlighet att förvara kikare, kompass, karta etc på ett funktionellt sätt.  Pro Hunter serien  kännetecknas av hög funktionalitet, slitstyrka och lång livslängd. Samtliga plagg i Pro Hunter serien har 5 års garanti. Pro Hunter Move är försett med ett Drop-Liner foder vilket gör kläderna något lättare än sina föregångare. Anoraken är midjekort vilket gör den mycket rörlig och komfortabel. 

Den har en justerbar huva, en högt placerad radioficka, en stor och rymlig magficka, två frontfickor och dragsko nertill. Byxorna har dubbla frontfickor, två högt och snett placerade benfickor med patronhållare i den högra fickan. Knäna är förböjda och under knät sitter det en kardborreåtstramning för bästa rörlighet och komfort. Nertill är byxorna försedda med ett snölås som enkelt kan dras åt om man exempelvis skulle behöva vada över en å. 

www.harkila.com

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-09-29

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.