Ad

Vildmarken testar: Härkila Outback Light 10″

Under en tid har vi testat Härkilas nyhet Outback Light GTX 10”. Det är en jaktkänga som är perfekt för dig som alltför sällan låter dina jaktkängor av skinn få det underhåll de behöver och förtjänar.

 

ängan är tillverkad i vattentätt GORE-TEX®-membran som andas och en ovandel i materialet CORDURA®.
CORDURA® är tio gånger starkare än bomull och tre gånger starkare än vanlig polyesterfiber, något som ger den en perfekt kombination av komfort och slitstyrka och samtidigt torkar fort.

Outback Light har en höjd på 10 tum. Det gör den till en relativt hög känga. Den tillför bra stöd och något som uppskattas under blöta dagar i skog och mark. Trots det väger denna sko endast 759 gram och den känns extremt lätt när den sitter på foten. Kängan har en variabel snörning som gör att du kan låsa upp snörena för att passa den typ av terräng du går på och för att ge maximalt stöd.
Dess inre är utrustad med Härkilas Memory Fit, vilket gör den bekväm oavsett hur tjocka dina strumpor är för dagen, vilket gör dem anpassningsbara även när det krävs raggsockor på fötterna.

Outback Light GTX 10 är helt enkelt en idealisk känga som tillför ytterligare harmoni till långa dagar i skogen.

www.harkila.com

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-09-02

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #10

Just nu växlas arbetsdagarna med jaktdagarna, men i vårt fall går de oftast hand i hand. Den här månaden har vi nämligen kombinerat nytta med nöje genom att nyttja Jämtlands älgskogar till att testa några tekniska lösningar som gör jakten roligare, säkrare och kanske dessutom även mer effektiv. Vi har bland annat testat K9rec, en kameraväst som gör det möjligt att få se hur hunden arbetar i skogen när den är bortom synhåll för oss!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.