Ad

Härkila Moose Hunter

En komplett kollektion med älgjägaren i fokus.

Kollektionen består av jacka, byxa, dunväst, stretchfleece, undertröja, keps, ansiktsmask, handskar och kängor. Jackan, byxan och fleecetröjan är gjort i mjuka och tysta material för att man skall kunna smyga lättare.

Lätt, tyst och vattentätt

Jackan och byxan är gjorda i ett tunt och lätt Gore-Tex-tyg som håller jägaren torr i alla väder. Det finns stora ventilationsöppningar på både jackan och byxan. Benfickorna sitter högt vilket gör att man lätt kommer åt dom. Det finns åtstramning under knä för bästa rörlighet och remmar nertill så man kan vada om det behövs.

Fleecejackan är gjord i komfortabel stretchande fleece. Både den och jackan har dubbla radiofickor och huva. Undertröjan är framtagen för att transportera svett så man håller sig torr mot kroppen. Kängan är extremt lätt och behöver aldrig smörjas då den är tillverkad i stark Cordura. Mjuk och skön sula gör den fin att smygjaga med.

Det finns även handskar, keps och stretchande halsstycke som kan dras upp över ansiktet när man gör ansmygningen. Dunvästen är vändbar med orange kamouflage på baksidan och har även den radioficka. Dun isolerar ju mycket bra och det kan ju vara skönt om man skulle behöva vänta in hunden eller sitta på pass några timmar.

Hela kollektionen är gjord i en ny djupare 3D-kamouflage med inslag av barrträd. För att synas för jaktkamraterna så har vissa detaljer orange kamouflage.

 

Härkila Light GTX 10″ Dog Keeper

Härkila utvecklar innovativa kängor av olika slag för hängivna jägare.

All teknik och alla funktioner har testats i naturen av jägare som vet hur viktigt det är med bra utrustning. Resultatet är kängor som helt igenom är utformade för jakt. Hundförarens val: Lättviktskänga i CORDURA® med GORE-TEX®-membran. Teknisk, mjuk sula som är böjlig framtill och med bra grepp.

www.harkila.com

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-08-10

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.