Härkila Moose Hunter – En komplett kollektion med älgjägaren i fokus

2017-08-10

Härkila Moose Hunter – En komplett kollektion med älgjägaren i fokus

Kollektionen består av jacka, byxa, dunväst, stretchfleece, undertröja, keps, ansiktsmask, handskar och kängor. Jackan, byxan och fleecetröjan är gjort i mjuka och tysta material för att man skall kunna smyga lättare.

Härkila Moose Hunter

En komplett kollektion med älgjägaren i fokus.

Kollektionen består av jacka, byxa, dunväst, stretchfleece, undertröja, keps, ansiktsmask, handskar och kängor. Jackan, byxan och fleecetröjan är gjort i mjuka och tysta material för att man skall kunna smyga lättare.

Lätt, tyst och vattentätt

Jackan och byxan är gjorda i ett tunt och lätt Gore-Tex-tyg som håller jägaren torr i alla väder. Det finns stora ventilationsöppningar på både jackan och byxan. Benfickorna sitter högt vilket gör att man lätt kommer åt dom. Det finns åtstramning under knä för bästa rörlighet och remmar nertill så man kan vada om det behövs.

Fleecejackan är gjord i komfortabel stretchande fleece. Både den och jackan har dubbla radiofickor och huva. Undertröjan är framtagen för att transportera svett så man håller sig torr mot kroppen. Kängan är extremt lätt och behöver aldrig smörjas då den är tillverkad i stark Cordura. Mjuk och skön sula gör den fin att smygjaga med.

Det finns även handskar, keps och stretchande halsstycke som kan dras upp över ansiktet när man gör ansmygningen. Dunvästen är vändbar med orange kamouflage på baksidan och har även den radioficka. Dun isolerar ju mycket bra och det kan ju vara skönt om man skulle behöva vänta in hunden eller sitta på pass några timmar.

Hela kollektionen är gjord i en ny djupare 3D-kamouflage med inslag av barrträd. För att synas för jaktkamraterna så har vissa detaljer orange kamouflage.

 

Härkila Light GTX 10″ Dog Keeper

Härkila utvecklar innovativa kängor av olika slag för hängivna jägare.

All teknik och alla funktioner har testats i naturen av jägare som vet hur viktigt det är med bra utrustning. Resultatet är kängor som helt igenom är utformade för jakt. Hundförarens val: Lättviktskänga i CORDURA® med GORE-TEX®-membran. Teknisk, mjuk sula som är böjlig framtill och med bra grepp.

www.harkila.com

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Nyheter

Årets hundspecial av Magasin Vildmarken!

I det här numret är det fullt fokus på våra hundar, något de är synnerligen förtjänta av eftersom de fyller så många roller och funktioner.

Nyheter

Nytt kapitel att vänta i Hedinfallet

Nyligen friades företagsledaren och jaktprofilen Karl Hedin från misstankarna om grovt jaktbrott och förberedelse till grovt jaktbrott av Västmanlands tingsrätt, men nu rullar Hedinfallet vidare.

Nyheter

Kahles lanserar robust rödpunktsikte

Nu lanserar Kahles, för första gången på marknaden, ett stängt och robust reflexsikte som enligt tillverkarna har designats speciellt för snabb jakt och tuffa förhållanden,

Nyheter

Ökat antal hundar i Sverige

Antalet hundar i Sverige bara ökar. En färsk undersökning visar att mer än vart sjunde hushåll numera har hund. Svenska Kennelklubben skriver på sin hemsida

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Vildmarken® FAST FOOD

Finns även i svart

VILDMARKEN WEBSHOP

Sätt guldkant på vardagen med en t-shirt, hoodie, keps eller mössa med Vildmarkens unika tryck!