Ad

Härkila Moose Hunter

En komplett kollektion med älgjägaren i fokus.

Kollektionen består av jacka, byxa, dunväst, stretchfleece, undertröja, keps, ansiktsmask, handskar och kängor. Jackan, byxan och fleecetröjan är gjort i mjuka och tysta material för att man skall kunna smyga lättare.

Lätt, tyst och vattentätt

Jackan och byxan är gjorda i ett tunt och lätt Gore-Tex-tyg som håller jägaren torr i alla väder. Det finns stora ventilationsöppningar på både jackan och byxan. Benfickorna sitter högt vilket gör att man lätt kommer åt dom. Det finns åtstramning under knä för bästa rörlighet och remmar nertill så man kan vada om det behövs.

Fleecejackan är gjord i komfortabel stretchande fleece. Både den och jackan har dubbla radiofickor och huva. Undertröjan är framtagen för att transportera svett så man håller sig torr mot kroppen. Kängan är extremt lätt och behöver aldrig smörjas då den är tillverkad i stark Cordura. Mjuk och skön sula gör den fin att smygjaga med.

Det finns även handskar, keps och stretchande halsstycke som kan dras upp över ansiktet när man gör ansmygningen. Dunvästen är vändbar med orange kamouflage på baksidan och har även den radioficka. Dun isolerar ju mycket bra och det kan ju vara skönt om man skulle behöva vänta in hunden eller sitta på pass några timmar.

Hela kollektionen är gjord i en ny djupare 3D-kamouflage med inslag av barrträd. För att synas för jaktkamraterna så har vissa detaljer orange kamouflage.

 

Härkila Light GTX 10″ Dog Keeper

Härkila utvecklar innovativa kängor av olika slag för hängivna jägare.

All teknik och alla funktioner har testats i naturen av jägare som vet hur viktigt det är med bra utrustning. Resultatet är kängor som helt igenom är utformade för jakt. Hundförarens val: Lättviktskänga i CORDURA® med GORE-TEX®-membran. Teknisk, mjuk sula som är böjlig framtill och med bra grepp.

www.harkila.com

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-08-10

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #6

l det här numret pryder jaktprofilen Leif Fredriksson omslaget. Det han inte kan om vildsvinsjakt och eftersök är knappast värt att veta, även om han själv bestämt hävdar att man aldrig kan bli fullärd. Det blev givetvis en del prat om just dessa båda ämnen, men även om höstens planer tillsammans med Bearplay där 30 års erfarenhet av just vildsvin kommer att ligga till grund för spännande jaktdokumentärfilmer.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Som prenumerant kan du även få erbjudanden från Vildmarkens samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.