Ad

Härkila Jokkmokk

Under vår vandring i Magasin Vildmarken nr 8 2017 passade vi på att testa Härkila Jokkmokk – en låg vandringssko i nubuckläder med Gore-Tex-membran.

Härkila Jokkmokk

Härkila Jokkmokk är utrustad med det väl prövade Vibram®-sulsystemet. Det är en högteknologisk specialsula med stor ergonomisk gångkomfort och som ger bra grepp på de flesta underlag. Den har hålfotsstöd för maximal stabilitet i häl och hålfot, men är samtidigt böjlig framtill – något som uppskattas när man ska gå långt.

Härkila Jokkmokk är en väldigt bekväm och slitstark vandringskänga som ger en stor komfort under hela dagen. Den är vattentät vilket gör den som ett toppenval på promenader i skog och landsväg tillsammans med jakthunden.

www.harkila.com

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-08-08

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.