Ad

Härkila Jokkmokk

Under vår vandring i Magasin Vildmarken nr 8 2017 passade vi på att testa Härkila Jokkmokk – en låg vandringssko i nubuckläder med Gore-Tex-membran.

Härkila Jokkmokk

Härkila Jokkmokk är utrustad med det väl prövade Vibram®-sulsystemet. Det är en högteknologisk specialsula med stor ergonomisk gångkomfort och som ger bra grepp på de flesta underlag. Den har hålfotsstöd för maximal stabilitet i häl och hålfot, men är samtidigt böjlig framtill – något som uppskattas när man ska gå långt.

Härkila Jokkmokk är en väldigt bekväm och slitstark vandringskänga som ger en stor komfort under hela dagen. Den är vattentät vilket gör den som ett toppenval på promenader i skog och landsväg tillsammans med jakthunden.

www.harkila.com

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-08-08

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Magasin Vildmarken #2

I detta nummer får du lära känna världsmästaren i lerduveskytte, Rebecka Bergkvist från Fåglum, lite extra. Hennes brinnande intresse för skyttet föddes genom jakten och vi fick hänga med henne en dag på jaktmarkerna i Västra Götaland.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.