Ad

Härkila Jokkmokk

Under vår vandring i Magasin Vildmarken nr 8 2017 passade vi på att testa Härkila Jokkmokk – en låg vandringssko i nubuckläder med Gore-Tex-membran.

Härkila Jokkmokk

Härkila Jokkmokk är utrustad med det väl prövade Vibram®-sulsystemet. Det är en högteknologisk specialsula med stor ergonomisk gångkomfort och som ger bra grepp på de flesta underlag. Den har hålfotsstöd för maximal stabilitet i häl och hålfot, men är samtidigt böjlig framtill – något som uppskattas när man ska gå långt.

Härkila Jokkmokk är en väldigt bekväm och slitstark vandringskänga som ger en stor komfort under hela dagen. Den är vattentät vilket gör den som ett toppenval på promenader i skog och landsväg tillsammans med jakthunden.

www.harkila.com

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-08-08

Se även ...

Magasin Vildmarken #5

Månadens tidning genomsyras av den kommande jakt- och fiskemässan Swedish Game Fair. Vi har rest landet runt för att möta utställare som berättar mer om vad de kommer att bjuda på under mässan och låter dig ta del av hela programmet. Vi har träffat Nathalie Larsson, en av Sveriges främsta skeetskyttar som berättar mer om sin comeback och hennes stora passion till jakten. Följ med på klappjakt i Norrbotten, vapentest, recept och mängder av pryltips.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.