Håll ordning på prylarna med Neverlost Grab Bag Ultra Light

Magasin Vildmarken försöker alltid vara på tå när det gäller jaktutrustning; både nödvändiga och kanske ibland, i alla fall enligt andra, onödiga. Vi har kikat närmare på Neverlost Grab Bag Ultra Light, en väska som förhoppningsvis kan hjälpa till att hålla ordning på prylarna.

Föregångaren Neverlost Grab Bag har funnits på marknaden i några år. Den har av många jägare snabbt blivit en favorit att ta med sig på sina jaktäventyr, men nyligen lanserades denna mindre version som enligt oss fyller en allt vardagligare funktion – där prylarna kanske inte är lika många som när man ska resa långväga, men ofta minst lika viktiga.

Till skillnad från sin föregångare så har Neverlost Grab Bag Ultra Light fasta fickor längs med sidorna och ett större öppet utrymme i mitten istället för mellanväggar och kardborreband. Generöst nog så ingår också en plastlåda, likt en betesbox, i ett givet fack där du hålla ordning på allt från vapenvårdsprylar, rembygelfästen, batterier eller varför inte fästen och dylikt till din actionkamera?

I ”topplocket” av väskan hittar du utrymme för verktyg och ett dedikerat fack för första hjälpen-kit. Den har dessutom smarta fack på utsidan av väskan. Här kan du placera det som du snabbt kan behöva; exempelvis jaktradio, kaffetermos, kartor eller vapenlicens. Kortsidan av väskan har även Molle-fästen där du kan fästa andra tillbehör.

Vattentät och slitstark

Ultra Light-väskan är tillverkad i 900D polyester, som gör den både vattentät och slitstark som givetvis är välkommet i vår genre av livsstil. Personligen gillar jag Neverlost Grab Bag Ultra Lights nätta format bättre än den stora, då den gott och väl rymmer det nödvändigaste. Den kommer på så vis att följa med mig oftare och antagligen ligga färdigpackad större delen av säsongen. Dessutom håller den måttet att resa med som handbagage om det våras för utomlandsresa.

Neverlost Grab Bag Ultra Light kostar omkring 1200 kr i butik och är en produkt som vi varmt kan rekommendera! Läs mer på www.gyttorp.se

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-01-11

Se även ...

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.