Ad

Håll ordning på prylarna med Neverlost Grab Bag Ultra Light

Magasin Vildmarken försöker alltid vara på tå när det gäller jaktutrustning; både nödvändiga och kanske ibland, i alla fall enligt andra, onödiga. Vi har kikat närmare på Neverlost Grab Bag Ultra Light, en väska som förhoppningsvis kan hjälpa till att hålla ordning på prylarna.

Föregångaren Neverlost Grab Bag har funnits på marknaden i några år. Den har av många jägare snabbt blivit en favorit att ta med sig på sina jaktäventyr, men nyligen lanserades denna mindre version som enligt oss fyller en allt vardagligare funktion – där prylarna kanske inte är lika många som när man ska resa långväga, men ofta minst lika viktiga.

Till skillnad från sin föregångare så har Neverlost Grab Bag Ultra Light fasta fickor längs med sidorna och ett större öppet utrymme i mitten istället för mellanväggar och kardborreband. Generöst nog så ingår också en plastlåda, likt en betesbox, i ett givet fack där du hålla ordning på allt från vapenvårdsprylar, rembygelfästen, batterier eller varför inte fästen och dylikt till din actionkamera?

I ”topplocket” av väskan hittar du utrymme för verktyg och ett dedikerat fack för första hjälpen-kit. Den har dessutom smarta fack på utsidan av väskan. Här kan du placera det som du snabbt kan behöva; exempelvis jaktradio, kaffetermos, kartor eller vapenlicens. Kortsidan av väskan har även Molle-fästen där du kan fästa andra tillbehör.

Vattentät och slitstark

Ultra Light-väskan är tillverkad i 900D polyester, som gör den både vattentät och slitstark som givetvis är välkommet i vår genre av livsstil. Personligen gillar jag Neverlost Grab Bag Ultra Lights nätta format bättre än den stora, då den gott och väl rymmer det nödvändigaste. Den kommer på så vis att följa med mig oftare och antagligen ligga färdigpackad större delen av säsongen. Dessutom håller den måttet att resa med som handbagage om det våras för utomlandsresa.

Neverlost Grab Bag Ultra Light kostar omkring 1200 kr i butik och är en produkt som vi varmt kan rekommendera! Läs mer på www.gyttorp.se

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-01-11

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #8

Den här gången pryds omslaget av vår danske vän Frederik Bülow som i det här numret entusiastiskt berättar om sin lärorika och spännande bockjakt i södra Frankrike, med pilbåge!

Vi har även fått följa med en av Norges främsta jaktprofiler, Kristoffer Clausen, på lockjakt i Polen – och samtidigt fick vi chansen att prova hans nya rådjurspipa, Clausen Roedeercall Pro.

Felix Frey var nyligen det blågula hoppet i Hobie Fishing Worlds, en av världens mest prestigefyllda tävlingar, som ofta räknas som VM i kajakfiske. Magasin Vildmarken fick en pratstund med honom vid hemkomsten. Skytte är en färskvara och vi har bland annat tittat närmare på Blaser R8 .22-kit, en produkt som skapar nya möjligheter för övningsskytte och inte minst kostnadseffektiv mängdträning. Dessutom har vi träffat Magnus Berg som tipsade om hur man kan vässa sitt hagelskytte. Skotträning var även temat då Mattias Westerlund delade med sig av sina kunskaper gällande våra fyrbenta vänner, nämligen hundarna. Dessutom blir det i vanlig ordning god mat och recept från det vilda.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com