Ad

Gummibjörnar mättade hungrig björnmage

Gummibjörnar mättade hungrig björnmage

En nyvaken och hungrig björn i den amerikanska delstaten Colorado bröt sig nyligen in i en bil för att stilla hungern. Efter att ha slitit upp hela inredningen hittades den i sammanhanget något udda belöningen, nämligen en påse gummibjörnar. Med god aptit åt björnen upp påsen med sina sockriga kopior, något som förvånade bilens ägare, Cate Siegel.

– Den måste ha gått in, klivit runt och gått till baksätet, säger hon till CNN.

Cate menar ändå att de ha tur i oturen att björnen inte orsakade mer skada. Björnen hade nämligen även lyckats öppna garaget intill. 

– Det fanns en garagedörrsöppnare i bilen. Den aktiverade björnen genom att trampa på den. Garagedörren var öppen, men som tur var hade vi precis tagit ut soporna som fanns där,Expressen.se säger Siegler till CNN.

Källa: Expressen.seGummi

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-04-10

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.