Ad

Guldläge att söka vapenlicens

Bor du inom polisregion Bergslagen? Då är det för närvarande guldläge om du vill få vapenlicens. Genom stora insatser vid Rättsavdelningens vapengrupp har polisen nämligen lyckats korta, och just nu helt tagit bort, de köer som har funnits för hantering av vapenlicens – detta bland annat eftersom de nya administrativa stödsystemen har fungerat så pass bra som de har gjort.

– Det är mycket glädjande att vi nu nått så här lång mot bakgrund av den situation som rått tidigare. Nu är personalen på plats och de har gjort ett bra jobb, säger, Christian Eriksson, polisens gruppchef, på deras hemsida.

Vidare uppmanar polisen att söka licens redan nu då antalet ansökningar tenderar att öka fram mot hösten.

Källa: Svenskjakt.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-01-28

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #6

I det här numret är det dressören och instruktören Mattias Westerlund som frontar omslaget. Mattias har hjälpt många hundar och hundförare över hela världen och lever efter devisen ”andra människors framgångar är min framgång”.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.