Ad

GRS Hybrid

År av erfarenhet från både civilt och militärt prickskytte ligger bakom utvecklingen av denna kolv som inte lämnar någon detalj åt slumpen. Hybrid är en vidareutveckling av den mycket populära Long Range-modellen. Den stora förändringen är att kolven baktill har fått en yta som är speciellt anpassad till skytte med baksäck vilket är överlägset monopod eller annat typ av stöd vid precisionsskytte på riktigt långa håll. Jämfört med en Sporter Varmint så har Hybrid en 5 cm längre framstock samt plan undersida för bättre anliggning mot sandsäck eller benstöd. 

  • Höjdjusterbar bakkappa sitter som standard på denna kolv.
  • LOP: 35-38 cm (39,3 cm med extra tjock bakkappa)
  • Vikt: 1 600 gram
  • Tillverkas i alla sex färger. 
  • Extra tjock bakkappa (1 tum) finns som tillbehör.

www.nordik.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-09-27

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.