Grizzly:n firar 25 år – lanserar ny modell: ”Besten är tillbaka”

”Besten är tillbaka!” Med det tillropet lanserar Yamaha sin 25th Anniversary-modell av Grizzly, Grizzly 700.
”Besten är tillbaka!” Med det tillropet lanserar Yamaha sin 25th Anniversary-modell av Grizzly, Grizzly 700.
2023-02-01

Grizzly:n firar 25 år – lanserar ny modell: ”Besten är tillbaka”

”Besten är tillbaka!” Med det tillropet lanserar Yamaha sin 25th Anniversary-modell av Grizzly, Grizzly 700. I ett pressmeddelande skriver Yamaha att den senaste nyheten hyllar och firar arvet från ursprungsmodellen.

”De som gillar den här klassiska modellen kommer att älska grafiken på jubileumsmodellen, som bygger på det distinkta utseende som bidrog till att Grizzly blev en ikon för världens alla hårt arbetande äventyrare”, skriver de.

Och tillägger:

“Två och ett halvt årtionde senare kommer 25th Anniversary-versionen att göra Grizzly-fansen glada. Den här nya fyrhjulingen erbjuder exceptionell byggkvalitet och ett tillbehörspaket för äventyr, vilket ger oöverträffade möjligheter att utforska de mest extrema terrängerna och vildmarkerna. Alla aspekter av fordonet bygger på det rika arvet från Grizzly. Några få lyckligt lottade ägare får möjlighet att äga en del av Yamahas-historia som förnyar Europas ATV-marknad.”

Tänjer på gränserna

Yamaha utlovar en maskin som är specialbyggd för att tänja på gränserna och som förkroppsligar ingenjörskonsten. De nämner bland annat en högpresterande motor som enligt dem ska leverera det största vridmomentet och den högsta effekten i sin klass.

”Den nya generationens MK II SOHC-motor på 686 cc med 4-ventilstopplock har det senaste EFI-spjällhuset, plus finjusterad ECU-mappning och förfinade toleransnivåer som ger lägre bränsleförbrukning, imponerande vridmoment och smidigare prestanda.”

Perfekt efter jakten

Även lastkapaciteten på 140 kr sticker ut – och dragförmågan på 600 kg gör den minst sagt användbar för att ta hem viltet efter en lyckad dag i skogen!

Utöver det är Anniversary-versionen utrustad med:

  • Kraftigare frontbåge, främre skyddsplåt, skärmbreddare och handskydd som ger ökat skydd för föraren och fordonet
  • Fräsch 25th Anniversary-grafik med robusta, naturinspirerade retrohexagoner i Yamaha-blått och ett utmärkt färgschema i tre toner
  • Sadel i två färgtoner, stötdämpare och stora 27-tums specialfälgar, alla unikt färgmatchade
  • Unik Jubileumslogotyp

Rekommenderat cirkapris kommer landa på 219 900 kr.

Klicka här för att läsa mer

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter