Ad

Gör din egen viltkorv med Jimmy Stening

Bonden, entreprenören, grillentusiasen och inte minst jägaren Jimmy Stening tar plats i Magasin Vildmarken.

Senast kunde man se honom i TV4-programmet ”Grillmästarna” där Sveriges bästa amatörer gör upp om den åtråvärda titeln. Jimmy kommer återkommande att laga mat tillsammans med oss på Vildmarken och bjuda på hans främsta viltrecept.

I detta nummer provar vi på att göra vår egna viltkorv, på både vildvin, rådjur och älg. Och av smeten som blev över, gjorde vi viltburgare utöver det vanliga.

Till efterrätt visade han oss hur man slänger ihop en jägarmässig älgkaka.
Lycka till med recepten!

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-10-24

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Tjädern har en framträdande roll i det här numret och Joakim Nordlund följde med Andreas Vennberg för att dokumentera en toppfågeljakt i Norrland där gammeltuppen var målet. Även matlagningen går på tjädertemat i det här numret och den här gången dukar Tobias Eriksson upp just tjäder, med smörad savoykål och konjaksås.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.