Ad

Genzo Skyddsväst för hund

Håll din hund säker på jakten! Med Genzos nya skyddsväst minimerar du risken för direkta skador på din hund från vildsvin, vassa grenar eller taggtråd.

Genzon nya väst är framtaget under ett cirka 2 år långt projekt i samarbete med Sveriges främsta hundförare inom vildsvinsjakt och eftersök. Din hund är din familjemedlem och värd endast det bästa! Därför har vi lagt stor vikt på långsiktighet och detta genomsyrar hela projektet, i allt från grundläggade, synliga mönster, materialval ända ner på detaljnivå. 

Västen är designad för att öka synbarheten för trafikanter och jägare samt täcka så mycket som möjligt av de vitala delarna på din hund – utan att kompensera på hundens rörlighet!

Bred och rejäl kardborre på ryggen och runt kragen skapar stor möjlighet att anpassa västens storlek till en optimal passform för just din hund.

Lång och bred reflex på vardera sidor, baktill på GPS-fickan, dubbla fram på halskragen samt logotypen Genzo i reflekterande print. Detta gör att man tydligt ser västen vid eftersök men även för trafikanter.

Rejäl GPS-ficka på ryggen anpassad för marknadens flesta pejlar samt förstärkt D-ring för spårlinor är standarddetalj för västen.

De två färgerna (varselorange/varselgul) på västen gör det lättare för dig som skytt att vid ståndskall i tät vegetation se åt vilket håll hunden skäller.

Yttertyg i 600D Polyester

Skydd

3 st lager med UHMWPE. UHMWPE är ett helt nytt material som har alla styrkor som Kevlar, men som utvecklats ytterligare vilket gör det optimalt för skyddsväst till hund som utsätts för både stick och skär.

UHMWPE Egenskaper

  • Svårgenomträngligt
  • Mycket slitstarkt
  • Hög rivstyrka
  • Mjukt & följsamt
  • Böjtåligt
  • Låg vikt
 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-11-07

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.