Ad

Möt Gåsjakt i West under Swedish Game Fair

Swedish Game Fair närmar sig och årets upplaga kommer att bli den största hittills. I vanlig ordning kommer besökarna bjudas på ett fullmatat program som erbjuder något för alla oss som älskar jakt, hundar och/eller fiske.

Gåsjakt i West

Simon Gustafsson

Gåsjakt i West förser jägare med de kunskaper och den utrustning som behövs för att kunna njuta av en effektiv gåsjakt. Simon Gustafsson är delägare i Gåsjakt i West och ser fram emot mässan. I deras monter väntar både film och tilltugg för besökarna.

– Vi kommer bland annat att släppa vår nya gåsjaktsfilm tillsammans med Bearplay, säger Simon.

Och fortsätter:
– I vår monter kommer du dessutom att hitta liggömslen, bulvaner, lockpipor och ett gäng pratglada gåsjägare. Sedan kommer det givetvis även att finnas smakprov på rökt gåskött, hälsar han.

Fotnot: Den 25-27 maj har man möjlighet att träffa Simon och Gåsjakt i West på Swedish Game Fair vid Tullgarns slott, nära Trosa i Sörmland. Kolla in www.swedishgamefair.se för mer information om mässan.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2018-03-14

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.