Garmins Black Panther ska öka barnens spring i bena!

2022-09-02

Garmins Black Panther ska öka barnens spring i bena!

Nu lanserar Garmin en ny aktivitetsmätare för barn. Genom ny armbandsdesign och urtavlor bestående av karaktärer från Avengers ska barnen motiveras till att bli ännu mer aktiva.

Med Black Panther – special edition vívofit®jr. 3 kan barnen – och föräldrarna – följa dagligen följa aktivitetsnivån, delta i vänskapliga utmaningar, ta del av Marvel Avengers app-äventyr och mycket mer!

I ett pressmeddelande skriver tillverkarna att den nya Black Panther-designen är ett tillskott till urtavlor med karaktärer från Avengers och hyllar den mäktiga kungen och den afrikanska nationen Wakanda.

”Denna aktivitetsmätare är robust och vattentålig, har en färgstark display och en batteritid på upp till ett år. Barnen kan fokusera på att leka och vara aktiva – ingen laddning behövs.

Black Panther – special edition är fullspäckad med funktioner som föräldrar har kommit att älska i Garmins tidigare versioner av aktivitetsmätaren vívofit jr. 3 och den är framtagen för att barnen ska kunna ha kul hela dagen lång.”

Black Panther – special edition vívofit jr. 3 är designad för att sitta bekvämt även på små handleder och har ett rekommenderat cirkapris på 999 kronor.

 

Funktioner:

  • Registrerar steg, sömn och dagliga rekommenderade aktivitetsminuter.
  • Genom att möta de dagliga aktivitetsmålen låser barnen upp nya app-äventyr, spel och ikoner i appen Garmin Jr.™ och kan uppleva spännande ögonblick tillsammans med sina favoritkaraktärer från Black Panther och Marvel Avengers. Barnen kan också samla poäng som gör att de kan ta del av fler bilder av Avengers.
  • Under tidsangivna aktiviteter kan barnen se antal steg och beräknad distans då de leker eller tränar och de kan senare granska sina aktiviteter i appen Garmin Jr.
  • Med Toe-to-Toe™ stegutmaningar kan barnen tävla i vänskapliga utmaningar mot vänner och familj som använder en kompatibel Garmin-enhet.
  • Snabb åtkomst till barnets nödkontakter med widgeten ICE (in case of emergency).
  • Batteri som ger upp till 1 års batteritid och kan bytas av dig som förälder.

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Nyheter

Dags att söka pengar till stödutfodring

Vilt kan ha det tufft att hitta mat under den här tiden på året, inte minst när snön ligger djup. Jaktvårdskretsar i Västerbotten kan nu

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!