Garmin® VIRB® Ultra 30 – En ny actionkamera med Ultra HD 4K och nya funktioner

Idag presenterade Garmin sin nya actionkamera; VIRB Ultra 30, en vattentät kamera som filmar i Ultra HD 4K/30fps. Den är liten och lätt och definitivt redo att följa med på dina äventyr så att du efteråt kan återuppleva dem i en actionfylld VIRB-film.

virb-ultra

– En av de bästa sakerna med VIRB Ultra 30 är att den är så enkel att använda, säger Thiemo Weinschenk, produktchef för Garmin PND och actionkameror.

Med hjälp av GPS-mottagare och högkänsliga sensorer samlar VIRB automatiskt in G-Metrix data som visar hur långt, högt och snabbt du har färdats. VIRB Ultra 30 har exklusiva funktioner som ingen annan kamera på marknaden har som t.ex. röststyrning2, intuitiv pekskärm i färg, one-touch livestreaming3 och 3-axlad bildstabilisering4. Så fortsätt fokusera på din favoritaktivitet och låt kameran sköta filmjobbet.

Du kan välja att filma med kristallklar Ultra HD-video på 4K/30fps, 1080p/120fps eller slowmotion i 720/240fps. Du kan också ta stillbilder med 12 MP. Tack vare en smidig 3-axlade stabilisator blir bilderna stadiga oavsett terräng. VIRB Ultra 30 har plats för ett microSD kort och har en högkänslig mikrofon som registrerar varje hisnande ögonblick även när kameran är i det vattentäta skalet. LCD-pekskärmen i färg är gjord så att den fungerar både med och utan vattentätt hus så att du kan anpassa dina inställningar och enkelt se vad som spelas in. Det vattentäta fodralet har en vattenavstötande antireflexbelagd lins för att fånga kristallklar video även i miljöer med vatten och snö.

Röststyrning

Med hjälp av nya funktionen Sensory TrulyHandsfree™ kan du säga enkla kommandon till kameran, såsom ”OK Garmin, start recording” eller ”OK Garmin, remember that”, för att tagga specifika ögonblick från inspelningen och hitta dem vid redigeringen.

I gratisappen Garmin VIRB kan du enkelt dela din video i realtid genom att streama live till YouTube™, och ladda upp video från dina äventyr på sociala medier som Facebook® och Garmin Connect™ Share. Dessutom förvandlar VIRB-appen din smartphone eller tabloid till en Wi-Fi® fjärrkontroll som kan styra kameran. Garmin VIRB® Edit är ett redigeringsprogram som automatiskt kan skapa videoklipp med de bästa ögonblicken fångade av VIRB Ultra 30. Oavsett om du är en hängiven redigerare eller nybörjare kan du enkelt lägga på musik och animerad G-Metrix data för att visa upp sin egen spännande upplevelse under en aktivitet.

VIRB Ultra 30 levereras tillsammans med ett vattentätt fodral till ett rekommenderat cirkapris på 4 999:-

• Vattentät ner till 40 meter i det medföljande vattentäta skalet.
• Röststyrning på engelska
• Ihopkopplad med kompatibel Apple enhet. Se garmin.com för lista på kompatibilitet
• Upp till 1080p/60tps

Läs mer på www.garmin.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-08-31

Se även ...

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.