Ad


Garmin VIRB® ULTRA 30

Den här kameran, som är den bästa i sin klass, spelar in med upp till 4K/30 b/s, så att du kan visa alla äventyr med klara, tydliga detaljer. VIRB Ultra 30 har även 3-axlad bildstabilisering som utlovar att oavsett om du åker snowboard, cyklar eller kör i terräng blir filmerna inte skakiga.

Garmins mest uppkopplade kamera hittills

Team Vildmarkens Angelica Johansson är på plats i Kanada för att jaga björn tillsammans med hennes nya vän, Garmin Virb Ultra 30. Missa inte hennes recension i nästa nummer!

Även om du inte sänder till hela av världen kan du ändå dra nytta av trådlös kapacitet genom att ansluta din VIRB Ultra 30 till VIRB Mobile-appen. Med den här kostnadsfria appen på din kompatibla smartphone eller surfplatta kan du förbereda den perfekta bilden, styra flera kameror, redigera och även dela filmer. Trådlös casting finns även med Miracast-aktiverade enheter såsom Roku® och andra.

Vi har skickat med Team Vildmarkens Angelica Johansson en Garmin VIRB Ultra 30 för actionfylld björnjakt i Kanada. Missa inte vår recension framtida nummer av Magasin Vildmarken!

Hitta din återförsäljare via www.garmin.com

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-05-10

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.