Ad

360° kamera från Garmin

Med VIRB 360 får du en vattentät, slagtålig och behändig kamera som filmar i 360 grader. Du missar ingenting och dessutom kan du snabbt lägga ut dina filmer och foton på nätet och via livestream.

– En kamera med upplösning, mikrofon, röststyrning och streaming i proffskvalitet till ett mycket attraktivt pris, säger Marcus Bjärneroth, marknadsdirektör på Garmin Nordic.
– Det här är kameran för den som vill filma 360 grader på riktigt, utan kompromisser.

VIRB 360 från Garmin som lanseras idag är en efterlängtad produkt för den som vill filma när det är som mest fartfyllt och spännande. Kanske i kajak utför en fors eller på en actionfylld? Inget av spänningen går förlorad med 5.7K-kvalitet i 360 grader och fyra inbyggda mikrofoner för att ytterligare fånga upplevelsen.

Här är några av de många funktionerna:

· 4K sfärisk stabilisator
· G-Metrix™-data med inbyggd GPS och andra sensorer
· Röstkontroll för start och stop
· 15 megapixels sfäriska stillbilder
· Nedladdningsbart redigeringsprogram
· Passar alla ledande VR-glasögon
· Mobilapp för snabb publicering på Youtube eller Facebook
· Livestream på YouTube eller Facebook via en kompatibel Apple-enhet
· En timmes batteritid och plats för minneskort på upp till på 128GB
· Stöder Wi-Fi®, Bluetooth® och ANT+™

– Vi är väldigt stolta över VIRB 360 som är en symbol för vad Garmins produkter står för; inovation, pålitlighet och tålighet, säger Jan-Åke Arenäs, VD på Garmin Nordic. Och självklart går den att koppla ihop med våra andra produkter för maximal nytta för alla som redan är Garmin-användare.

VIRB 360 beräknas finnas tillgänglig i juni 2017 till ett rekommenderat pris på 8599 kr.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-05-24

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #10

Just nu växlas arbetsdagarna med jaktdagarna, men i vårt fall går de oftast hand i hand. Den här månaden har vi nämligen kombinerat nytta med nöje genom att nyttja Jämtlands älgskogar till att testa några tekniska lösningar som gör jakten roligare, säkrare och kanske dessutom även mer effektiv. Vi har bland annat testat K9rec, en kameraväst som gör det möjligt att få se hur hunden arbetar i skogen när den är bortom synhåll för oss!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.