Ad

Garmin VIRB 360

VIRB 360-kameran är den första i sitt slag som fångar hela sfären av högupplöst video och ljud- och foton.

Förkortar redigeringsprocessen med oöverträffad videostabilisering på bara ett klick med upplösning på upp till 4K vid 30 b/s. Du kan livestreama dina äventyr direkt.

Den här robusta vattentäta1 kameran lever verkligen upp till sitt namn och spelar in i 360 grader – både horisontellt och vertikalt. Nu slipper du lägga tid på efterbearbetning. VIRB 360 sammanfogar2automatiskt 4K-bilderna i kameran. Om du vill ha högre upplösning kan du spela in enskilda videos i 5,7K och 30 b/s.

Du kan välja mellan olika inspelningslägen, till exempel intervallbildtagning och manuellt läge. Dessutom kan du ta foton i 360 grader, bildsekvenser, intervallbildtagning och Travelapse™ med upp till 15 megapixel – som sammanfogas i kameran. Med de fyra inbyggda mikrofonerna som ger 360 graders ljud kommer du och tittarna att bli uppslukade av 360-upplevelsen.

www.garmin.se

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-09-17

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #11

November är här och vi kan erbjuda ett fullspäckat nummer. På omslaget ser ni Josefin Wallin som nyligen var med på älgjakt uppe i Härjedalen tillsammans med elva andra tjejer – en unik jaktupplevelse med stort fokus på lagkänsla och samarbete.
Läs tidningen »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.