Ad

Garmin VIRB 360

VIRB 360-kameran är den första i sitt slag som fångar hela sfären av högupplöst video och ljud- och foton.

Förkortar redigeringsprocessen med oöverträffad videostabilisering på bara ett klick med upplösning på upp till 4K vid 30 b/s. Du kan livestreama dina äventyr direkt.

Den här robusta vattentäta1 kameran lever verkligen upp till sitt namn och spelar in i 360 grader – både horisontellt och vertikalt. Nu slipper du lägga tid på efterbearbetning. VIRB 360 sammanfogar2automatiskt 4K-bilderna i kameran. Om du vill ha högre upplösning kan du spela in enskilda videos i 5,7K och 30 b/s.

Du kan välja mellan olika inspelningslägen, till exempel intervallbildtagning och manuellt läge. Dessutom kan du ta foton i 360 grader, bildsekvenser, intervallbildtagning och Travelapse™ med upp till 15 megapixel – som sammanfogas i kameran. Med de fyra inbyggda mikrofonerna som ger 360 graders ljud kommer du och tittarna att bli uppslukade av 360-upplevelsen.

www.garmin.se

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-09-17

Se även ...

Magasin Vildmarken #9

September är här och högtidsstunderna avlöser varandra för oss som gillar jakt. Nyligen började fågeljakten, under månaden blir hjortjakten lovlig och älgjakten smyger igång i norr. Även gåsjakten är i full gång och vi har träffat Charlie Sandin, en man som ofta omnämns som en av Sveriges bästa gåslockare och som tillverkar lockpipor som säljs världen över.
Läs tidningen »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.