Garmin vill stötta Bröstcancermånaden – startar utmaningen Pink October – One Step at a Time  

2022-10-11

Garmin vill stötta Bröstcancermånaden – startar utmaningen Pink October – One Step at a Time  

Genom utmaningen Pink October – One Step at a Time vill Garmin uppmuntra människor i Europa att aktivera sig och därigenom samla in pengar till ett flertal olika välgörenhetsorganisationer till förmån för kampen mot bröstcancer.

I ett pressmeddelande skriver Garmin att alla som har en smartwatch kan stötta forskningen och bidra i att hitta sökandet efter ett botemedel. Kampanjen aktiveras i appen ViMove, från Viessmann Group, där deltagarna belönas för sin träning genom donationer till en välgörenhetsorganisation som det lokala Garmin-kontoret har valt.

– Vi ser fram emot att se hur Garmins data i kombination med appen ViMove kan användas användas i kampen mot bröstcancer ett steg i taget. ViMoves innovativa plattform passar perfekt för det här projektet då den motiverar och engagerar användare, har stöd för sociala medier och sömlöst kan integreras med högkvalitativa data från Garmin wearables, säger Jörn Watzke, Sr. Global Director Garmin Health, i en kommentar.

Gå med i utmaningen:

Steg 1. Hämta ViMove-appen (finns tillgänglig i Apple store och Google Fit) och länka kontot som du har skapat till ditt Garmin Connect-konto.

Step 2: Börja röra på dig. För varje aktivitet du avslutar – yoga, cykling eller en lätt promenad – donerar Garmin pengar till välgörenhet: din aktivitet kommer att räknas om till poäng och adderas sedan till den välgörenhetsorganisation som ditt land stöder. Under “Insights” i appen kan du se hur stor donation (i euro) som ditt land kommer att få. Ju fler aktiviteter per användare desto mer donationer till ett lands utvalda välgörenhetsorganisation.

Steg 3: Dela din medverkan på sociala medier och få din familj och dina vänner att också ta del av det roliga! Du kan dela dina prestationer direkt från ViMove-appen eller posta på de sociala medier du gillar att använda med hashtagen #GarminPink.

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter