Ad

Garmin Tactix Delta 

Garmin släpper nu Tactix Delta – Sapphire Edition, en helsvart GPS-navigator med större skärm än tidigare och en genomtänkt design som är framtagen för att uppfylla militärstandarder. Denna smartwatch gör det möjligt att navigera världen runt med stöd för multi-GNSS och utomhussensorer. Den mäter dina prestationer inom löpning och cykling på ett alldeles nytt sätt och med dess särskilda taktikfunktioner som kompatibilitet med mörkerkikare är den även en trogen vän under fältuppdragen!

9 999 kr / www.garmin.com

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2020-03-07

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.