Ad

Garmin Tactix Delta är redo att utföra uppdragen

Garmin släpper nu Tactix Delta – en helsvart GPS-navigator med större skärm än tidigare och en genomtänkt design som är framtagen för att uppfylla militärstandarder.

Denna smartwatch gör det möjligt att navigera världen runt med stöd för multi-GNSS och utomhussensorer. Den mäter dina prestationer inom löpning och cykling på ett alldeles nytt sätt och med dess särskilda taktikfunktioner som kompatibilitet med mörkerkikare är den även en trogen vän under fältuppdragen!

Rekommenderat pris: 9 999 :- 

Läs mer om Garmin Tactix Delta här.

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2020-01-22

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #2

I det här numret har vi fått följa med Matilda Leijon ut på havsöringsfiske på Gotland. Det blev en blåsig historia som slutade lyckligt med kaninhopp i vattnet – och framför allt ett medlemskap i 60-klubben!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.