Garmin lanserar LiveScope Plus: ”Förändrar fiskevärlden”

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2022-02-24

Garmin lanserar LiveScope Plus: ”Förändrar fiskevärlden”

Garmin lanserar nu LiveScope Plus System, det senaste tillskottet till Garmins serie med ekolod. Förbättrad upplösning, tydligare bilder och bättre målseparation är några saker som ska förändra spelet för fritidsfiskare.

I ett pressmeddelande skriver de att nyheten har högre upplösning, minskat brus och Garmins allra tydligaste bilder, vilket gör det enklare än någonsin att se struktur, jiggen och fisk som simmar runt båten i realtid, även då båten ligger stilla. Nya LiveScope Plus har tre lägen – Forward-, Down- och Perspectiveläget, dessutom ingår det populära Perspective Mode-fästet.

– LiveScope förändrar fiskevärlden genom att leverera bilder i realtid och rörelser som är så tydliga och precisa att det faktiskt är möjligt att skilja på olika fiskarter, säger Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin, i ett pressmeddelande.

Och fortsätter:

– De justeringar vi har gjort i Live Scope Plus vad gäller ökad skärpa på skärmen, givarens känslighet och målseparation gör att du till och med kan se din fiskelina – för att inte tala om din jigg och hur fisken reagerar på den.

Tillgänglig inom kort

Både LiveScope Plus System och LiveScope Plus LVS34-givaren beräknas finnas tillgängliga nästa månad med ett rekommenderat cirkapris på 23 599 kronor respektive 15 599 kronor. På Garmins hemsida hittar man en komplett lista över kompatibla enheter.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Nyheter

Misstänkt fall av salmonella i safaripark

På Eriksberg, en safaripark utanför Åryd i Karlshamn, har det avlivats ett vildsvin. Detta efter ett misstänkt fall av salmonella. SVT Nyheter Blekinge rapporterar om

Nyheter

Årets bockjaktsspecial är här!

Bockjaktspremiären den 16 augusti är ett datum som de flesta av våra läsare har ringat in i kalendern – och givetvis genomsyras vårt augustinummer av

Nyheter

Dags för Drömjakt Sunne

Under fredagen öppnar vackra Rottneros Park i Sunne upp portarna för årets upplaga av Drömjakt Sunne. I vanlig ordning kommer det bjudas på både högt

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.