Garmin lanserar LiveScope Plus: ”Förändrar fiskevärlden”

2022-02-24

Garmin lanserar LiveScope Plus: ”Förändrar fiskevärlden”

Garmin lanserar nu LiveScope Plus System, det senaste tillskottet till Garmins serie med ekolod. Förbättrad upplösning, tydligare bilder och bättre målseparation är några saker som ska förändra spelet för fritidsfiskare.

I ett pressmeddelande skriver de att nyheten har högre upplösning, minskat brus och Garmins allra tydligaste bilder, vilket gör det enklare än någonsin att se struktur, jiggen och fisk som simmar runt båten i realtid, även då båten ligger stilla. Nya LiveScope Plus har tre lägen – Forward-, Down- och Perspectiveläget, dessutom ingår det populära Perspective Mode-fästet.

– LiveScope förändrar fiskevärlden genom att leverera bilder i realtid och rörelser som är så tydliga och precisa att det faktiskt är möjligt att skilja på olika fiskarter, säger Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin, i ett pressmeddelande.

Och fortsätter:

– De justeringar vi har gjort i Live Scope Plus vad gäller ökad skärpa på skärmen, givarens känslighet och målseparation gör att du till och med kan se din fiskelina – för att inte tala om din jigg och hur fisken reagerar på den.

Tillgänglig inom kort

Både LiveScope Plus System och LiveScope Plus LVS34-givaren beräknas finnas tillgängliga nästa månad med ett rekommenderat cirkapris på 23 599 kronor respektive 15 599 kronor. På Garmins hemsida hittar man en komplett lista över kompatibla enheter.

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Nyheter

Sameby får skyddsjakt på järv beviljad

Skyddsjakt på järv har beviljats i ett område vid Glöte och Dravagen. Bakgrunden är att Mittådalens sameby ska ha sina renar på vinterbete i området

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!