Ad

Ha koll på din hund i bilen med en kamera från Garmin®

Garmin lanserar nu en videokamera för övervakning av hundar i bilen via trådlös överföring till en kompatibel Garmin-navigator.

Garmin-car_camera (Large) Garmin-car_camera_PND (Large)
– Vi är mycket glada över att vara det första företaget som erbjuder videovisning integrerat med navigation, säger Thiemo Weinschenk, produktchef för Garmin EMEA.

– Hundar gör sällan ljud ifrån sig när de mår dåligt men med hjälp av kameran kan man enkelt titta till sin hund så ofta det behövs utan att koncentrationen på bilkörningen störs, fortsätter Thiemo.

Kameran fungerar både i dagsljus och i mörker med upp till 9 meters räckvidd och gör bilresan säkrare eftersom du kan navigera i lugn och ro medan du via kameran har full koll på hunden.

Kameran monteras enkelt på ett nackstöd eller i gallret på en hundbur på några minuter. Den justerbara betraktningsvinkeln gör att du kan bevaka större delen av bagageutrymmet på samma gång. När du är framme vid din destination påminner kameran dig om att se till hunden innan du lämnar bilen. För att du skall kunna hålla båda händerna på ratten kan du använda röstkommando för att kontrollera kameran. Med din röst byter du enkelt mellan navigations- och kamera-läge.

Kameran går att para ihop med de flesta av Garmins bilnavigatorer och drivs av två AA-batterier eller via USB strömkabel. Den är enkel att använda och har en rundad design med mjuka kanter.

Garmins övervakningskamera finns tillgänglig nu till ett rekommenderat cirkapris på 2 099 kr.
För mer information, besök www.garmin.com
Garmin_cam (Large)

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-05-07

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.