Ad

Fusion panel-stereo

Fusion från Nya Zeeland lanserar nu nya kompakta Panel-Stereo i två versioner. Det är en ”plug and play”-lösning med Bluetooth stereohögtalare, radio, MP3-spelare och förstärkare i en enhet. 2×3” högtalare samt en passiv radiator för bas och en 140W Class D förstärkare som är designade tillsammans för att skapa bästa möjliga ljud med hjälp av DSP (Digital Signal Processing) teknologi. Som alla Fusion-produkter är även Panel-Stereo designad för marinmiljö, men även en perfekt lösning för husvagnar och husbilar.

Panel-Stereo är utrustad med Bluetooth vilket gör det möjligt att streama musik från en telefon eller annan Bluetooth-kompatibel enhet. Den har inbyggd AM/FM radiomottagare, 2 st AUX- ingångar samt USB-anslutning som ger ytterligare anslutningsmöjligheter för ljudkällor. USB-anslutningen sitter på framsidan av högtalaren och kan ge upp till 1A-laddning för t.ex. en telefon. Fusion-Link-app gör det dessutom möjligt att styra den trådlöst från Apple- och Androidenheter via Bluetooth och kompatibla Garmin klockor via ANT- teknologi. Den är även kompatibel med Fusions nya trådlösa fjärrkontroll ARX70.

www.comstedt.se | ca pris 5795 kr

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-06-28

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #3

I det här numret tog vi rygg på ett nytt stjärnskott på jakthimlen, nämligen danskan Mette Karin Petersen som snart kommer att synas på många jaktintresserades plattformar.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.