Ad

FUSION nya marinhögtalare

fusion

XS-SERIEN är skapad för att ge användaren en bättre ljudupplevelse. Fusions Signature serie är och förblir de bästa högtalarna för marint bruk, men XS serien ligger inte långt efter. De finns i tre storlekar 4”, 6,5” och 7,7” samt som 10” subwoofer och finns i olika design utföranden; classic och sport. Sportmodellerna har inbyggd RGB LED-belysning och båda levereras med svart och vitt högtalargaller.

SIGNATURE SERIEN utökas med Tower Speakers för montering på targabåge på t.ex. wake- och vattenskidsbåtar. Till Signature Serien finns nu även separata tweeters/diskanter som är ett bra komplement för installationer där högtalarna är placerade lågt och de högsta frekvenserna ej når upp hela vägen till föraren under färd.

EL SERIEN är utvecklade för att passa på många platser där andra högtalare inte får plats. Högtalarnas djup är endast 40 mm vilket gör dem lättplacerade. De finns i tre versioner som alla har storleken 6,5”, Classic vit, Classic svart och Sport som har RGB LED belysning. LED

RGB FJÄRRKONTROLL och mottagare för att kontrollera ljuset på XS Sport och EL Sport högtalare som gör det möjligt att anpassa färgen till just den färg du önskar för tillfället.

www.comstedt.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-06-20

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.