Ad

Fusion El Sport RGB 6.5

Marinhögtalare från Fusion med ett mycket bra fylligt ljud och lågt inbyggnadsdjup. Vädertätad enligt IP65 och det optimala valet ombord på båtar där utrymmet bakom är begränsat.

Modellen är försedd med RGB LED-belysning som ger dig möjlighet att välja bland ett urval färger genom manuell justering. För att fritt kunna justera RGB-färg utan omkoppling rekommenderas Fusion RGB fjärrkontroll med tillhörande box.

www.comstedt.se | ca pris 1725 kr

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-07-15

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.