Ad

Fusion ARX 70 trådlös fjärrkontroll

Fusions nya fjärrkontroll ARX70 för att trådlöst styra Fusion marinstereo är en efterlängtad nyhet. Funktionerna omfattar val av källa, låt, radiostation, volym samt play och paus. Den kan placeras var som helst ombord då den är vattentålig (IPX6) och drivs med CR2032 batteri. Anslutning till stereon sker via ANT och ger en räckvidd på ca. 10 m. Den levereras med dubbelhäftande tejp för fastmontering och är mycket enkel att lossa om man vill ha den liggande lös på bordet.

www.comstedt.se | ca pris 695 kr

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-06-27

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.