Ad

Fusion Apollo 670 Marinstereo

Fusion från Nya Zeeland lanserade Apollo RA770 och SRX400 i Maj 2018, nu är det dags för ytterligare en familjemedlem. Apollo 670 är utvecklad som övriga Apollo-produkter enligt Fusions egna True-Marine designfilosofi. Tillsammans skapar de ett underhållningssystem ombord som kommer att ge både installatörer och båtägare en unik upplevelse.

Fusion har med Apollo skapat nya möjligheter och ännu en gång satt en ny standard för marinstereo till båtar med enastående möjligheter att skräddarsy underhållningssystem ombord. Apollo-serien är framtagen för att skapa ett paradigmskifte inom marinstereo, funktionerna och designen har utvecklats till vad det är genom att Fusion har lyssnat på kunder och noga följt den tekniska utvecklingen på båtar. Resultatet är Apollo ”the God of Music” som kommer att förändra framtiden inom marinstereomarknaden och underhållning ombord.

www.comstedt.se | ca pris 7995 kr

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-06-15

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.