Ad

Fullständigt gäddnörderi utlovas i ny podcast

I helgen hade Gäddpodden premiär, en podcast där sportfiskeskribenterna Oscar Trowald och John Zafaradl dyker ner i ämnet som engagerar dem allra mest – ett schysst och hållbart svenskt storgäddfiske.

”Det kommer bli fullständigt gäddnörderi, en del kontroversiella ämnen, historiska återblickar av jättegäddor, samt återkommande diskussioner kring det svenska gäddfiskets framtid, där både problem och möjligheter ventileras.”, skriver duon i ett pressmeddelande.

Oscar och John fann varandra genom skrivandet och ser nu fram emot att testa vingarna tillsammans i podcastformatet. I pressmeddelandet skriver de att just podcast passar för såväl fisketips, reportage, intervjuer, djupdykningar och allmänt fiskesnack och att Gäddpodden kommer hamna i gränslandet mellan de två sistnämnda.

”Uppriktighet och trovärdighet kommer att genomsyra podden och vi kommer ha stående segment i varje avsnitt men även krydda med aktuella ämnen”, skriver John Zafaradl.

Fotnot: Gäddpodden hittar man på Spotify, Itunes (podcaster) och det går även att lyssna nedan.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-03-17

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.