Ad

Frisport ny distributör av Lapua och Vihtavuori i Sverige

Det står nu klart att Frisport AB tar över distributionen av Lapua och Vihtavuori i Sverige, detta efter att de ingått avtal med Nammo Lapua Oy.  

Frisport AB är en av Sveriges ledande grossister vad gäller jakt, ammunition och optik och ingår i norska Uglandkoncernen Knut Axel Ugland Holding AS.

– Avtalet med Nammo Lapua Oy är mycket intressant och viktigt led i vår satsning inom jaktdistribution och vi ser fram emot att det kraftigt kommer bidra till Frisport ABs fortsatta tillväxt och utveckling, säger Tore Johnsen, Head of Retail i Knut Axel Ugland Holding AS, i ett pressmeddelande.

Och fortsätter:

– Nammos starka varumärken har en mycket solid position på den svenska marknaden, och det är en stor förmån för Frisport AB att få möjlighet att fortsätta utveckla dessa tillsammans med Nammo Group. Vi är redan igång med att stärka upp Frisports organisation, distribution och öka ut sortimentet med fler delar.

Även Erkki Seikkula, Sales & Marketing manager på Nammo Lapua Oy, ser positivt på framtiden.

 –Vi är riktigt nöjda med valet av distributör, då vi nu säkrat upp en fortsatt hög servicenivå och tillgänglighet för alla våra varumärken på den svenska marknaden. Detta var en av de viktigaste delarna för valet av partner för att säkerställa distributionen av våra premiumprodukter över hela landet för de krävande svenska jägarna och skyttarna, säger han i ett pressmeddelande.

Enligt avtalet tar Frisport AB över försäljningen under hösten 2020 och startar upp utleveranser från och med 1 januari 2021.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-08-18

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.