Ad

Fortsatt samarbete med Swedish Game Fair

Swedish Game Fair, Sveriges största jaktmässa växer – och vi med dem. Magasin Vildmarken är numera officiell mässtidning och kommer under 2019 att göra, inte bara en, utan två, mässtidningar.

– Det känns på många sätt ärofyllt att få representera Sveriges största jaktmässa och vi ser fram emot att växa tillsammans under 2019, säger Staffan Johansson, chefredaktör på Magasin Vildmarken.

Årets upplaga av Swedish Game Fair var en succé med över 26 000 besökare. Tillväxten är stor och eftersom det finns ett behov så kommer mässan arrangeras igen redan nästa år.

– Vi har tagit beslutet att vi kommer att köra Swedish Game Fair igen redan den 24-26 maj 2019, säger Torbjörn Larsson, VD på Swedish Game Fair.

Flera planer finns redan inför nästa års mässa, bland annat kommer man att satsa stort på ungdomar och rekryteringen av nya jägare och fiskare. Man kommer också satsa på maten och låta matupplevelsen ta större plats än i dagsläget. Magasin Vildmarken har fått det hedervärda uppdraget att inte mindre än två specialutgåvor; en till deras populära kryssning med föreläsningar, minimässa och en försmak om vad som komma skall. Och givetvis även den stora mässan vid Tullgarns slott.

Sveriges bästa mässa

– Jag är glad över det numera långvariga samarbetet med Swedish Game Fair. De ligger i framkant gällande digital marknadsföring och ser värdet i den räckvidd vi erbjuder. Vi ska tillsammans göra det till Sveriges bästa mässa även 2019, säger Staffan Johansson entusiastiskt.

Och fortsätter:

– Vi är glada för alla varma ord vi fått under årets evenemang tillsammans med Swedish Game Fair och ser fram emot att träffa jägare från hela Sverige igen under nästa års mässor. 

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-11-15

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.