Ad

Magasin Vildmarken och ForshagaAkademin inleder samarbete

ForshagaAkademin är en fristående gymnasieskola i Värmland. Deras idé har alltid varit att samverka med olika branscher, företag och organisationer som är verksamma inom skolans utbildningsområden. Inom kort kommer de att samarbeta med Magasin Vildmarken.

Magasin Vildmarken och ForshagaAkademin inleder samarbete

– Det känns verkligen spännande. ForshagaAkademin är en av landets bästa skolor i ämnet, säger Staffan Johansson.

På ForshagaAkademin finns fem gymnasieutbildningar; Sportfiske, Hundsport, Viltvård och Äventyrsturism. Sedan höstterminen 2013 kan de även erbjuda Yrkeshögskoleutbildningen Fiske- och Jaktguide och programansvarige, Gustav Carlander, ser många fördelar med samarbetet.
– Magasin Vildmarken är ett bra forum för att nå ut i branschen och en modern plattform med både statisk och rörlig media som passar ungdomarna på skolan. Jag tror det kan bli en win-win, säger han.

Även Staffan är övertygad om att samarbetet kommer att vara till stor nytta för alla parter.
– Vi kommer bland annat att jaga tillsammans med eleverna, något som vi tror kan skapa ökat intresse både hos jägare och blivande sådana. Sedan kommer eleverna även få dela med sig av sina upplevelser i tidningen i form av jaktreportage.

 

 

Inlägg av: Magasin Vildmarken den 2017-08-14

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Magasin Vildmarken #1

2018 är här och vi på redaktionen tittar ut genom fönstret och drömmer oss bort till nya spännande jaktäventyr. Någon som minst sagt vet mycket om just äventyr är norrmannen, Jens Kvernmo.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »