Ad

Magasin Vildmarken och ForshagaAkademin inleder samarbete

ForshagaAkademin är en fristående gymnasieskola i Värmland. Deras idé har alltid varit att samverka med olika branscher, företag och organisationer som är verksamma inom skolans utbildningsområden. Inom kort kommer de att samarbeta med Magasin Vildmarken.

Magasin Vildmarken och ForshagaAkademin inleder samarbete

– Det känns verkligen spännande. ForshagaAkademin är en av landets bästa skolor i ämnet, säger Staffan Johansson.

På ForshagaAkademin finns fem gymnasieutbildningar; Sportfiske, Hundsport, Viltvård och Äventyrsturism. Sedan höstterminen 2013 kan de även erbjuda Yrkeshögskoleutbildningen Fiske- och Jaktguide och programansvarige, Gustav Carlander, ser många fördelar med samarbetet.
– Magasin Vildmarken är ett bra forum för att nå ut i branschen och en modern plattform med både statisk och rörlig media som passar ungdomarna på skolan. Jag tror det kan bli en win-win, säger han.

Även Staffan är övertygad om att samarbetet kommer att vara till stor nytta för alla parter.
– Vi kommer bland annat att jaga tillsammans med eleverna, något som vi tror kan skapa ökat intresse både hos jägare och blivande sådana. Sedan kommer eleverna även få dela med sig av sina upplevelser i tidningen i form av jaktreportage.

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-08-14

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Magasin Vildmarken #9

September är här och högtidsstunderna avlöser varandra för oss som gillar jakt. Nyligen började fågeljakten, under månaden blir hjortjakten lovlig och älgjakten smyger igång i norr. Även gåsjakten är i full gång och vi har träffat Charlie Sandin, en man som ofta omnämns som en av Sveriges bästa gåslockare och som tillverkar lockpipor som säljs världen över.
Läs tidningen »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.