Magasin Vildmarken och ForshagaAkademin inleder samarbete

ForshagaAkademin är en fristående gymnasieskola i Värmland. Deras idé har alltid varit att samverka med olika branscher, företag och organisationer som är verksamma inom skolans utbildningsområden. Inom kort kommer de att samarbeta med Magasin Vildmarken.

Magasin Vildmarken och ForshagaAkademin inleder samarbete

– Det känns verkligen spännande. ForshagaAkademin är en av landets bästa skolor i ämnet, säger Staffan Johansson.

På ForshagaAkademin finns fem gymnasieutbildningar; Sportfiske, Hundsport, Viltvård och Äventyrsturism. Sedan höstterminen 2013 kan de även erbjuda Yrkeshögskoleutbildningen Fiske- och Jaktguide och programansvarige, Gustav Carlander, ser många fördelar med samarbetet.
– Magasin Vildmarken är ett bra forum för att nå ut i branschen och en modern plattform med både statisk och rörlig media som passar ungdomarna på skolan. Jag tror det kan bli en win-win, säger han.

Även Staffan är övertygad om att samarbetet kommer att vara till stor nytta för alla parter.
– Vi kommer bland annat att jaga tillsammans med eleverna, något som vi tror kan skapa ökat intresse både hos jägare och blivande sådana. Sedan kommer eleverna även få dela med sig av sina upplevelser i tidningen i form av jaktreportage.

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-08-14

Se även ...

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.