Ad

Fiskeprylar del 3

Scout Twitch

Scout Twitch är ett jerkbait på 10 cm till abborrfisket. Otroligt effektivt bete som ska ryckas/jerkas hem för att imitera en flyende betesfisk. Den är 10 cm lång och väger 14 gram, ett otroligt effektivt jerkbait som gör abborrarna helt galna. Scout Twitch ska jerkas hem för att imitera en flyende betesfisk, varva med vevstopp där ofta hugget kommer. Fiskas fördelaktigt på 1 till 1,5 meter och finns i ett gäng heta färger där samtliga har en ”flashfolie” som gör att betet ser väldigt naturligt ut under vattnet.

89 kr / www.sportfiskeprylar.se

 

Garmin BC 40 trådlös backkamera

Trubbel att lägga i båten? Aldrig mer med den trådlösa backkameran BC 40 från Garmin. Kameran drivs av två AA-batterier och har en
flexibel skruvmontering för att fästa på bilen eller båttrailern.  Kamerans vy visas snabbt och trådlöst via din kompatibla Garmin-navigator. Backkameran är robust och väderbeständig, vattenklassad till IPX7. Så att doppa den i sjön för en stund ska inte vara några problem. Genom navigatorn kan du enkelt använda röstkommandon som exempelvis ”Visa video” för att initiera BC 40-kameravyn. Smidigt va?

1 699 kr / www.garmin.com

Ockelbo B16AL 

Ockelbo B16AL ärver mycket från den legendariska B16-modellen men den här aluminiumbåten är utvecklad med dagens moderna teknik- och materialval. Båten är mycket uppskattad som fiskebåt och lämpar sig väl för utflykter och andra fritidsaktiviteter. Den beprövade skrovformen från B16 borgar för många trevliga dagar på sjön och generös förvaring med upp till sju stuvfack innebär att du lätt får med all packning. Missa inte vår recension i nästa nummer av Magasin Vildmarken!

www.oktanab.se

 

Darts Carolina Rig Abborre

Darts Carolina Rig Abborre är ett färdigt set med allt du behöver för ett lyckat fiske med Carolina Rig, vilket är en mycket effektiv metod på abborre. Darts Carolina Rig innehåller fem jiggar i olika modeller och färger, samt färdig tafs med krok, lina, pärla, bulletsänke och lekande. 

69 kr / www.darts.se

 

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-08-30

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.