Ad

Fiskeprylar del 2

Darts SBS Tokyo Rig

Tokyo Rig är ett mycket bra sätt att presentera gummibeten i tät vegetation och på stenig botten. Stålpinnen gör att betet alltid fiskar på lagom avstånd ovanför botten, även vid långa spinnstopp. Denna tackling med pärla skapar ett klickljud som uppmärksammar fisken på betet.

49 kr / www.darts.se

Rapala Soft Grip Filékniv

Med en bra filékniv går det snabbt och enkelt att ta hand om sin fångst. Rapalas Soft Grip Filékniv finns i längderna 10, 15, 32 och 36 cm och levereras med bryne. Kniven har bra grundskärpa och slinter inte i handen. Kan varmt rekommenderas!

249 kr / www.jaktiajonkoping.se

Garmin Force

Ta fisket till en ny nivå med Garmin Force. Trollingmotorn Force är den starkaste och mest effektiva 57”-trollingmotorn (144,78 cm) som finns på marknaden. Plotter med trådlös anslutning ger dig navigerings-, autopilot- och ankringsfunktion. Använd den exakta ankringsfunktionen för att hålla båten på samma plats när du fiskar. Force har en praktisk trådlös fotpedal som ger omedelbar kontroll och respons samtidigt som den känns och styrs som en kabelstyrd pedal. 

Se mer fisk och struktur tydligt med inbyggt ekolod med ultra-HD och skanningsteknik. Den har även en fjärrkontroll med inbyggd skärm som går att läsa i solljus. Med fjärrkontrollen får du full kontroll över trollingmotorn och med geststyrning kan du bara peka och köra. Missa inte vår recension i framtida nummer av Magasin Vildmarken!

44 599 kr / www.garmin.com

 

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-08-27

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.