Fiskedestination är tillbaka för inspelning i Malå: “Fantastiskt fiske” 

2022-07-05

Fiskedestination är tillbaka för inspelning i Malå: “Fantastiskt fiske” 

Inspelning av Fiskedestination, Laggträsket, Malå. Foto: Anna Israelsson

Populära Fiskedestination är tillbaka i Malå för att spela in ett nytt avsnitt. Programmet kommer sändas på CMore, Tv4 Play och Sportkanalen under våren 2023 – och det förväntas bland annat gädd- och abborrfiske utöver det vanliga.  

– Malå har ett fantastiskt fiske och det är superkul att få komma tillbaka och spela in ett nytt avsnitt inför säsong 8, säger Johan Broman, fiskeguiden och sportfiskeprofilen som även står bakom filmproduktionen, i ett pressmeddelande.

I det populära programmet blandas fisket med globala reseäventyr, goda råd, lokala kulturinslag och god mat och dryck. Under tre inspelningsdagar i juli kommer Johan Broman och filmteamet tillbaka till Malå för att spela in ännu ett avsnitt tillsammans med lokala företagare, fiskeguider och Gold of Lapland i Malå.

Anna Israelsson är projektledare för de sistnämnda.

– Projektet Malå Visitor Center har kunnat möjliggöra filminspelningen genom projektet med även med hjälp av beviljade bygdemedel från Malå kommun och finansiering från lokala företag, säger hon i ett pressmeddelande.

Och tillägger:

– Dessutom bidrar den lokala besöksnäringen med arbetstid, material, boende, kunskap och engagemang i den här inspelningen. Vår förhoppning är att detta ska bli en bra reklam för framtidens fisketurism i Malå, säger hon.

Väl förberedda

Även Ulf Lundmark, som driver butiken Uffes Flugor & Fiske i Malå, ser fram emot inspelningen:

– Vi känner oss väl förberedda och har god erfarenhet sedan förra inspelningstillfället. Vi har länge funderat på vad vi vill visa upp av hela området Malå och vad vi ska göra annorlunda.

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Nyheter

Beslut om skyddsjakt på varg i Söderåsen

Länsstyrelsen Skåne har i dag besiktigat ett nytt angrepp på får i reviret Söderåsen. Angreppet har gjorts av varg. Länsstyrelsen har nu fattat beslut om

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!