Ad

Filmrecension: HUNTER 2: Drevjakt på vildsvin

Vildmarken var nyligen inbjudna till en exklusiv förhandsvisning av Red Moose nya jaktfilm, ”Hunter 2: Drevjakt på Vildsvin”.

I filmen får vi följa med jaktprofilen Tobias Åberg med vänner på en fantastisk drevjakt i Turkiet. Vildsvinsflockarna är talrika, galtarna är stora och naturen imponerande. Du får vara med att dela jaktglädje och motgångar, så som jakt är i verkligheten. Läs vår recension på nästa sida.

2 (Medium)

Inspirerande långhållsdrevjakt på vildsvin8

Ett land som de flesta troligtvis inte förknippar med just drevjakt på vildsvin är nog Turkiet. Men det är just i Turkiet som denna film utspelar sig i. Ett storslaget bergslandskap utgör bakgrunden till denna väl filmade och inspirerande jaktberättelse.

Storyn är välbalanserad med lagom mycket action och återgivande av både natur, lokal befolkning och personliga återgivande av jaktupplevelser. En sak som filmen definitivt lyckades med med mig är att jag nu satt Turkiet som ett av mina ”måste jaga innan det är för sent” mål. Det är nämligen precis den här typen av skytte och jakt som tilltalar mig allra mest. För vem hade trott att ens passion för långhållsskytte och drevjakt kan förenas på detta sätt.

Märk väl att det inte handlar om några östeuropeiska hägn här utan fullkomligt öppna marker med gris till förbannelse. Undrar om jag kan övertala familjen till att semestra i Turkiet nästa gång. Då kan jag lämna dem vid kusten och själv ta mig inåt landet för jakt.

– Rickard Faivre, Magasin Vildmarken

Filmen går att köpa på DVD i jaktbutiker eller t.ex. på www.redmoose.se
Filmen går även att hyra via Pay-per-view på www.jaktflix.se

Inlägg av: Rickard Faivre den 2016-06-13

Se även ...

Magasin Vildmarken #3

I det här numret är det Kristoffer Clausen som pryder förstasidan. Vi träffade honom på hans hemmaplan i Norge för att prata om allt från hans uppväxt i Afrika till hans boksläpp som bland annat handlar om lockjakt på räv.
Läs tidningen »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.