Filmrecension: Hunter 2: Drevjakt på vildsvin

2016-06-13

Filmrecension: Hunter 2: Drevjakt på vildsvin

Vildmarken var nyligen inbjudna till en exklusiv förhandsvisning av Red Moose nya jaktfilm, ”Hunter 2: Drevjakt på Vildsvin”. Klicka in för att läsa vår recension.

Filmrecension: HUNTER 2: Drevjakt på vildsvin

Vildmarken var nyligen inbjudna till en exklusiv förhandsvisning av Red Moose nya jaktfilm, ”Hunter 2: Drevjakt på Vildsvin”.

I filmen får vi följa med jaktprofilen Tobias Åberg med vänner på en fantastisk drevjakt i Turkiet. Vildsvinsflockarna är talrika, galtarna är stora och naturen imponerande. Du får vara med att dela jaktglädje och motgångar, så som jakt är i verkligheten. Läs vår recension på nästa sida.

2 (Medium)

Inspirerande långhållsdrevjakt på vildsvin8

Ett land som de flesta troligtvis inte förknippar med just drevjakt på vildsvin är nog Turkiet. Men det är just i Turkiet som denna film utspelar sig i. Ett storslaget bergslandskap utgör bakgrunden till denna väl filmade och inspirerande jaktberättelse.

Storyn är välbalanserad med lagom mycket action och återgivande av både natur, lokal befolkning och personliga återgivande av jaktupplevelser. En sak som filmen definitivt lyckades med med mig är att jag nu satt Turkiet som ett av mina ”måste jaga innan det är för sent” mål. Det är nämligen precis den här typen av skytte och jakt som tilltalar mig allra mest. För vem hade trott att ens passion för långhållsskytte och drevjakt kan förenas på detta sätt.

Märk väl att det inte handlar om några östeuropeiska hägn här utan fullkomligt öppna marker med gris till förbannelse. Undrar om jag kan övertala familjen till att semestra i Turkiet nästa gång. Då kan jag lämna dem vid kusten och själv ta mig inåt landet för jakt.

– Rickard Faivre, Magasin Vildmarken

Filmen går att köpa på DVD i jaktbutiker eller t.ex. på www.redmoose.se
Filmen går även att hyra via Pay-per-view på www.jaktflix.se

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Fiske

Matilda Leijon: Murraytorsk i Australien

I början av 2020 dominerades nyhetsflödet av inslag från ett brandhärjat Australien; bilder på djur som flydde för sina liv och familjer som fick evakuera

Nyheter

Undvik misstagen i de svenska sommarfjällen

Besökarna vallfärdar till de svenska sommarfjällen, särskilt sedan pandemin blev verklighet. Dock är många av sämre förberedda för sin vistelse än tidigare. En enkätundersökning genomförd

Nyheter

Afrikansk svinpest i tyska tamgrisbesättningar

I fredags rapporterade tyska myndigheter att afrikansk svinpest har bekräftats i två tamgrisbesättningar i Tyskland. SVA:s statsepizootolog Karl Ståhl skriver att det rör sig om

Månadens tidning

Världens bästa svartbjörnsjakt finner man på Vancouver Island. I det här numret kan ni läsa om den unika jakten längs öns kuststräckor.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.