Ad

Filmrecension: HUNTER 2: Drevjakt på vildsvin

Vildmarken var nyligen inbjudna till en exklusiv förhandsvisning av Red Moose nya jaktfilm, ”Hunter 2: Drevjakt på Vildsvin”.

I filmen får vi följa med jaktprofilen Tobias Åberg med vänner på en fantastisk drevjakt i Turkiet. Vildsvinsflockarna är talrika, galtarna är stora och naturen imponerande. Du får vara med att dela jaktglädje och motgångar, så som jakt är i verkligheten. Läs vår recension på nästa sida.

2 (Medium)

Inspirerande långhållsdrevjakt på vildsvin8

Ett land som de flesta troligtvis inte förknippar med just drevjakt på vildsvin är nog Turkiet. Men det är just i Turkiet som denna film utspelar sig i. Ett storslaget bergslandskap utgör bakgrunden till denna väl filmade och inspirerande jaktberättelse.

Storyn är välbalanserad med lagom mycket action och återgivande av både natur, lokal befolkning och personliga återgivande av jaktupplevelser. En sak som filmen definitivt lyckades med med mig är att jag nu satt Turkiet som ett av mina ”måste jaga innan det är för sent” mål. Det är nämligen precis den här typen av skytte och jakt som tilltalar mig allra mest. För vem hade trott att ens passion för långhållsskytte och drevjakt kan förenas på detta sätt.

Märk väl att det inte handlar om några östeuropeiska hägn här utan fullkomligt öppna marker med gris till förbannelse. Undrar om jag kan övertala familjen till att semestra i Turkiet nästa gång. Då kan jag lämna dem vid kusten och själv ta mig inåt landet för jakt.

– Rickard Faivre, Magasin Vildmarken

Filmen går att köpa på DVD i jaktbutiker eller t.ex. på www.redmoose.se
Filmen går även att hyra via Pay-per-view på www.jaktflix.se

Inlägg av: Rickard Faivre den 2016-06-13

Se även ...

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.