Ad

FeedCon

FeedCon

1 (2)

Kontrollera och övervaka din foderautomat genom en app i mobilen.

FeedCon är en smart fjärrstyrd styrbox till timerstyrda foderautomater. Har man inte tid eller möjlighet att besöka sin foderautomat så ofta är detta en mycket bra lösning. Pris 2 995 kr. Ett års abonnemang för molntjänsten där köparen ingår samt fri tillgång till uppdateringar av utrustningen samt support. Priset på enbart abonnemanget är därefter 480 kr per år.

Läs mer om FeedCon och andra prylar i Magasin Vildmarken nr 1.

Inlägg av: Rickard Faivre den 2016-02-08

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.