Få dina plagg lagade under GORE-TEX GEAR TOUR

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2022-09-27

Få dina plagg lagade under GORE-TEX GEAR TOUR

Har du GORE-TEX-plagg som du behöver laga och förlänga livet på? I november har du chansen att få hjälp! Då kommer nämligen GORE-TEX till Stockholm för att erbjuda professionell lagning, rådgivning och skötselråd till outdoor-entusiaster.  

Den 18, 19 och 20 november gör de stopp på Naturkompaniet och Länna Sport. Genom turnén hoppas de kunna inspirera människor att ta hand om sina plagg för att kunna använda dem längre – och därmed i förlängningen lämna ett lägre klimatavtryck.

I ett pressmeddelande skriver de att det är först till kvarn som gäller på eventet där det erbjuds hjälp med att laga ett plagg per person, helt gratis. På eventet kommer även experter från GORE-TEX att finnas på plats för rådgivning och skötselråd av plaggen. Utöver lagning kommer det även att delas ut ett begränsat antal kuponger för professionell tvättning och skötsel av varumärkets plagg.  

Konsultera experter

Dessutom uppmanar de att ta med ett valfritt rent GORE-TEX-plagg som behöver fixas och lagas. Kunnig personal på plats kommer göra en bedömning huruvida det är görbart att fixa plagget. För mer komplicerade defekter finns det dessutom möjlighet att konsultera med GORE-TEX-experter som gör en bedömning beroende på den tid och material som finns till hands.

Klicka här för mer info om eventet

 

 

 

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Fiske

Åter dags för Sportfiskemässan

En pandemi kom i vägen, men efter fyra års väntan så är det snart dags för den 17:e upplagan av Sportfiskemässan, den här gången med

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!