Ad

Eskimo Quickfish 2 

eskimo

Popuptält från Eskimo som är speciellt utvecklat för isfiske. Ett tält med mycket smart design som gör att du kan ha det rest på en minut, och lika snabbt packas ner igen, för att sen transporteras i en smidig väska som du kan bära på ryggen. Quickfish 2 rymmer två personer och har flera smarta lösningar för förvaring av utrustning och ventilation. Det slitstarka yttermaterialet håller snö och kyla ute så att ni kan njuta av er stund på isen även under riktigt kalla vinterdagar.

2995 kr / www.bios.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2020-02-02

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.