Ad

Enerplex Packr Luxuary 

 

Enerplex Packr är en unik ryggsäck med en inbyggd flexibel och lätt solcellspanel. Med en USB-anslutning lättåtkomlig på väskans insida så kan man ladda sina favoritprylar när man är ute på äventyr.

Solcellerna som är på 3 watt kan ladda de flesta telefoner, eller varför inte en actionkamera på mellan 2-5 timmar. Finns också ett smidigt fack på insidan som man kan förvara telefonen i under tiden.

Tack vare dess flexibla design så kan man lasta väskan full utan att behöva oroa sig för att panelen ska ta skada. Den är dessutom vattentålig för att klara av tuffare väder och situationer.

  • Inbyggda Solceller
  • Ladda din telefon eller annan elektronisk utrustning
  • Mått : 30 x 20 x 45cm
  • Vikt : 1350 gram

www.cyberphoto.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-10-05

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.