Ad

En jaktentreprenör har gått ur tiden

Jaktvärlden, och många därtill, skakades om ordentligt inatt när nyheten om att Jason Hairston hade omkommit under en jakt uppe i bergen. Jasons karriär påminner om ett filmmanus och innefattar allt från en proffskarriär i amerikansk fotboll i ibland annat San Franscisco 49ers och Denver Broncos till skapande av klädgiganter inom jakten som Sitka och Kuiu. Han blev dessutom känd som innovatör till en affärsmodell (som många senare kopierat ) som väldigt kortfattat baserades på onlineförsäljning som möjliggjorde lägre priser.

Jason Hairston blev 47 år gammal. 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-09-06

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.