Elmia Game Fair flyttas till 2023

2021-02-10

Elmia Game Fair flyttas till 2023

Den rådande pandemin gör att Elmia Game Fair har beslutat att skjuta fram mässan till 2023.

Elmia Game Fair flyttas till 2023

Den rådande pandemin gör att Elmia Game Fair har beslutat att skjuta fram mässan till 2023.

– För en mässa som samlar den svenska jaktbranschen innebär det ett stort avbräck att inte kunna mötas fysiskt för att mötas, uppleva, affärsutveckla och utbyta erfarenheter. Att genomföra en mässa kräver stor framförhållning för arrangörer, utställare och andra inblandade partners. Därför tvingas vi tyvärr flytta fram Elmia Game Fair till 2023, säger Lotta Frenssen, vd Elmia AB, i ett pressmeddelande.

Mässan skulle ha ägt rum den 13-15 maj, men flyttas nu fram efter noga övervägande och efter en dialog med branschorganisationer och samarbetspartners.
– Nu siktar vi framåt och är redan igång med planeringen inför 2023. Redan nu kan du anmäla ditt intresse att delta, säger Jonas Berglund, mässansvarig Elmia Game Fair.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Fiske

Matilda Leijon: Murraytorsk i Australien

I början av 2020 dominerades nyhetsflödet av inslag från ett brandhärjat Australien; bilder på djur som flydde för sina liv och familjer som fick evakuera

Nyheter

Undvik misstagen i de svenska sommarfjällen

Besökarna vallfärdar till de svenska sommarfjällen, särskilt sedan pandemin blev verklighet. Dock är många av sämre förberedda för sin vistelse än tidigare. En enkätundersökning genomförd

Nyheter

Afrikansk svinpest i tyska tamgrisbesättningar

I fredags rapporterade tyska myndigheter att afrikansk svinpest har bekräftats i två tamgrisbesättningar i Tyskland. SVA:s statsepizootolog Karl Ståhl skriver att det rör sig om

Månadens tidning

Världens bästa svartbjörnsjakt finner man på Vancouver Island. I det här numret kan ni läsa om den unika jakten längs öns kuststräckor.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.