Ad

Ellinge Game Fair i hjärtat av Skåne på Ellinge Slott

Efter succén med den kvalitetsinriktade utomhusmässan Ellinge Game Fair 2016 så var det mellan den 25-26 augusti dags för en repris – fast nu i ny regi.

Vid Ellinge Gård, mitt i hjärtat av Skåne och i en lummig, inbjudande slottsmiljö, stod jakten och fisket åter i fokus. Den andra upplagan bjöd på ett fullspäckat schema och många utställare. Magasin Vildmarkens Mattias Lilja och Jessica Davidsson var på plats. De testade bland annat på skytte från liggömsle och såg många duktiga jaktprofiler under sitt besök. Våra vänner från Gåsjakt i West var där och likaså uppskattade föreläsare som Tobias Åberg, Thomas Ekberg, Mikael Tham med flera. Det pratades även bågjakt med Magasin Vildmarkens Angelica Johansson som bjöd på sina erfarenheter från Kanada (som du tidigare har kunnat läsa om i Vildmarken). 

Dessutom bjöds det även på skytte, debatter och många andra aktiviteter och det rapporteras ha varit en välorganiserad och trevlig mässa där besökarna hade första parkett till några av jaktens främsta.  Vi ser fram emot att se vad denna trevliga tillställning har att bjuda på vid nästa tillfälle.

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-09-18

Se även ...

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.